USA: Demokratene kontrollerer senatet

Deres skuffende resultater vekker raseri blant folkevalgte i kongressen, og fører til muligheten for et oppgjør.

I et brev avslørt av Politico har flere Trumpist-senatorer bedt om å utsette neste ukes avstemning for å velge sin senatpresident, noe som ser ut til å utfordre gjenvalgisten Ten. Mitch McConnell.

«Vi er alle skuffet over at det ikke ble noe «rødt tidevann» (deres partifarge, NLDR), og det er mange grunner til dette.«, skriver de og ønsker å åpne en debatt om saken.

Slutten på den republikanske primærvalget for Senatet representerer et tilbakeslag for Donald Trump, som forventes å kunngjøre tirsdag at han vil søke sitt tredje bud på presidentskapet.

Allerede fredag ​​vant demokratene i Arizona, der avtroppende Mark Kelly beseiret de republikanske pestherrene, som hadde sterk støtte fra det tidligere statsoverhodet, som ennå ikke har anerkjent sitt nederlag.

Dette tilbakeslaget i Arizona, sammen med andre tilbakeslag for hans Cubs, har den republikanske milliardæren nok en gang «»Valgfusk«Som han har gjort siden han tapte presidentvalget i 2020, nekter han å godta dommen fra meningsmålingene.

READ  Nancy Pelosi sier at lovgivere som hjalp Capitol-angrepet kunne bli tiltalt Amerikanske nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *