USA følger Norges og Brasils eksempel når det gjelder likelønn i fotballutvalg

President for National Teamsters Association (USWNTPA), Becky Sauerbrunn, hilste også avtalen velkommen. «Prestasjonene til denne tariffavtalen er en refleksjon av det arbeidet landslagsspillerne gjør på og utenfor banen.sa den 36 år gamle forsvarsspilleren, en landskamp med 202 landskamper.

På herresiden, et av styremedlemmene i National Teamsters Association (USNSTPA), Walker ZimmermanHan sa at han trodde avtalen var «Det vil vekke andre til behovet for denne typen endring og oppmuntre FIFA og andre rundt om i verden til å bevege seg i denne retningen«.»Lik lønn for menn og kvinner er usannsynlig, men det hindrer dem ikke i å gå videre og prestere, sa deFor denne uavgjort, sa Nashville SC-forsvareren.

Cindy Barlow Cohn «Jeg sa selvsikkert i september.»Synkronisering«VM-bonus for amerikanske herre- og kvinnelag for å løse tvister mellom kropps- og landslagsspillere.

Spørsmålet om denne bonusen var en sentral del av søksmålet anlagt av det amerikanske kvinnelaget i 2019, og brakt spesifikt. Megan RapinoeÅ skylde på konføderasjonen»De nekter hardnakket– Spillerne deres bør betales rettferdig.

FIFA, for eksempel, tildelte Frankrike mer enn €32 millioner i bonuser under sin verdenscupseier for menn i 2018, mens amerikanerne fikk utbetalt bare €3,4 millioner under sin verdenscupseier. Og amerikanske spillere ble sparket ut i 2019. 16. runde i 2014 tjente €4,5 millioner, mens deres kvinnelige kolleger fikk bare €1,45 millioner for å vinne turneringen.

READ  VM-kvalifisering for kvinner: Red Flames slår hardt i Norge (4-0, video)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *