USA har identifisert to tilfeller av den sørafrikanske regjeringsvarianten fordi Biden har som mål å utvide helsevesenet – Live | Amerikanske nyheter

En sentral aktør på slutten av Fox News for å ringe Arizona Joe Biden Brannmannen forsvarte sin rolle i dramaet før Donald Trump mistet jobben sin på valgkvelden.

«Vi er stolte av å være den første som sverger på at Joe Biden vil vinne Arizona,» skrev tidligere politisk redaktør fra Fox News, Chris Steirwald. Til Los Angeles Times, Og «Jeg er veldig glad for å forsvare den samtalen i møte med den offentlige tilbakeslaget fra tidligere president Trump.

«Å ha rett og vinne konkurransen er ikke en heltemodig handling; det er å oppfylle stillingsbeskrivelsen til jobben jeg ønsker.»

Han la til: ”Det populære opprøret mot resultatene av valget i 2020 var noe kynisk, med politiske operatører og deres overdrivere i media som prøvde å stjele et valg eller i det minste bli rike. Men dette er den tragiske konsekvensen av underernæring av informasjon, som har rammet landet veldig hardt.

«Da jeg støttet Bidens oppfordring i valget i Arizona, var jeg målet for morderisk raseri fra sinte forbrukere fordi deres synspunkter ikke ble bekreftet.»

Styrwald Han forlot Fox News forrige uke. «Det har forvandlet sin forretnings- og rapporteringsstruktur for å møte kravene i denne nye æra,» sa selskapet. I LA Times refererte Styrwald til «skytingen min forrige uke.»

Trump, Det har blitt rapportert mye, Svarte rasende på valgnattens samtale, som Fox News gjorde først, overraskende til og med sine egne kunngjørere, og rykket ikke tilbake til tross for press fra Det hvite hus. Associated Press Fortsettelse følger Timer senere, men andre utsalgssteder kom ikke Ring Arizona for å få Biden Dager. I mellomtiden ga Pennsylvania Electoral College demokratene seier.

READ  Skam og motbydelig personale: I denne restauranten blir kunder mishandlet og de spør for mye | Uvanlig

Fox News dobler og ringer til Arizona for Pidon – Video

Arizona ble en stat for Trumps anstrengelser for å omgjøre de kunngjørte resultatene – forsøk ble gjentatte ganger tatt ut av retten, men til støtte for det angrep en proff Trump-pøbel US Capitol i Washington 6. januar.

Graffiti inkludert “Drep media”Ble funnet inne i Capitol, der det sies at noen opprørere har forsøkt å kidnappe eller drepe lovgivere. Fem mennesker ble drept, og en politibetjent ble rammet av en brannslukker.

«Løgnen om at Trump vant valget i 2020, var nesten aldri rettet mot opposisjonen fordi det var i nyhetsorganisasjonene som fortalte det åpenbare, ubestridelige faktum,» skrev Styrwald.

Han sa at han håpet den nåværende nedgangen i den digitale revolusjonen ville passere, akkurat som telegraf, radio og kringkastings-tv gjorde.

Men han la til: «Det som trekker i tankene mine etter å ha sett en mengde nysgjerrige fremmede evakuere Capitol, er imidlertid om den teknikken vil komme raskt når det er utsalgssteder for å tilfredsstille enhver usunn nostalgi fra forbrukerne.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *