UT Renovering av uterommet til Flanders Museum of Art i Austin

Michael Barnes

| Austin 360

Flanders Museum of Art har avduket en dramatisk plan for å transformere eiendommen rundt Martin Luther King Jr. Boulevard og dens tre bygninger på University of Texas campus på Congress Avenue.

Den 15 gigantiske, perforerte blomsterhage-lignende møtet ble designet av det prisbelønte selskapet Snehotta og har sine New York-baserte ledere i Texans og Oslo, Norge.

Som en del av det planlagte prosjektet på 35 millioner, vil den kubansk-amerikanske abstrakte maleren Carmen Herrera legge til et signaturmaleri for å bli en viktig sørlig inngangsport til campus rett overfor hovedstaden, og utvidelsen av hovedstadskomplekset som allerede er i gang i Kongressen.

Mer enn 25 000 nye planter vil bli lagt til feltet, hvorav 95% er innfødte arter.

I tillegg til å trekke folk inn i museet og campus, ekko lililignende strukturer buede hvelv Elsworth Kellys arkitektur «Austin» Den ble etablert i 2018 og vil også fungere som en viktig skyggekapell for vårt klima.

De myker og gjenoppliver utseendet til de to gamle museumsbygningene, som har blitt kritisert for deres boksete ytre blidhet. Til tross for bannere og andre skilt, er forbipasserende, spesielt i biler, noen ganger uvitende om at campus er et kunstmuseum.

I tillegg vil den nye terrassen med lokk forbedre funksjonen til eiendommen som et offentlig møtested. Den opprinnelige plassen mellom de to bygningene hadde sitteplasser under to sett med skyggefulle loggier. Likevel var plassen ofte tom, eller et middel til å flytte fra ett sted til et annet.

Tillegg vil erstatte de hittil definerte marginene til UT-campus. Det vil bli parret med Waterloo Greenway, Austin Central Public Library, Long Center for the Performing Arts, Kingsbury Commons i Peace Park og andre store designprosjekter som svarer på østerrikernes ønske om å samles utenfor i forbedrede forhold.

READ  "Vivement Demanche": Vi vet datoen for Michael Druckers retur til den lille skjermen

Moody Foundation, som har lagt vekt på forbindelsen mellom natur og kunst i mange Austin-priser, har bevilget 0,5 17,5 millioner til dette prosjektet. Midtpunktet på eiendommen kalles overbygd uteplass.

«Jeg tror landskapet har makten til å forvandle et samfunn, og den beste kunsten er å forvandle våre hjerter og sinn,» sier regissøren. Simon Wicha. «Den nye eiendommens initiativ vil forvandle Blondie, åpne museet til byen, ikke bare for å se den fineste kunsten, men også for å invitere folk til å forsinke, samle og inspirere før og etter hvert besøk.

Museet tar sikte på å samle inn 35 millioner dollar til prosjektet og et stipend for å holde opptak gratis på torsdag. Så langt har Flanders.1 satt sammen 33,1 millioner, inkludert 5 millioner Still Water Foundation, I tillegg til mange gaver. Byggingen er planlagt å starte i 2021 med en måldato for fullføring av 2022.

Mer fra AUSTIN360

Ny musikk: Med introduksjonen av «Parese» skaper onkel Duke en vei for skeiv rap i Austin

Filmer: Austin Film Society’s Sundance Satellite Slate: Monarch Butterflies, El Paso Teens og mange flere

«Vi kom oss ikke alene»: Narkomane menns samfunn, selvtillit på Elgin Rescue Farm

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *