«Uten henne ville jeg aldri ha innsett faren jeg sto overfor»

Rebecca McManus, 24, fra Storbritannia, satt på sofaen sin fra Apple Watch da hun fikk et varsel om at pulsen hennes var 154 slag per minutt.


videoer

Rebecca var 22 uker gravid på det tidspunktet. Bekymret hastet hun til sykehuset, hvor hun ble diagnostisert med to lungeemboli. Apple Watch reddet bokstavelig talt livet hans fordi det ble dannet blodpropp i lungene hans. «Jeg følte meg sliten og kortpustet, men dette var mitt andre svangerskap så jeg forventet det», sier moren.

«Jeg klatret opp to trapper til leiligheten min og slet med å puste. Jeg satt på sofaen og klokken min varslet meg om at pulsen min var 140 bpm i over ti minutter, som om jeg hadde trent, sier Rebecca. «Jeg trodde ikke det før jeg våknet og besvimte. Så gikk den opp til 154 ppm, legger han til.

«Uten min Apple Watch, ville jeg ikke ha innsett faren jeg var i. Hun reddet livet mitt,» sier den unge kvinnen, som hadde to dødelige svulster i lungene.

READ  Elite Brit-tropper på historisk Midt-Østen-flyging for å vise makt til ISIS og Russland - World News

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *