utgivelsesdato, trailer, all informasjon

Den mest kjente prinsessen i videospillhistorien vil ha rett til et nytt Nintendo Switch-spill helt dedikert til henne. Princess Peach Showtime lanseres 22. mars 2024 for Nintendo Switch

Vi hadde allerede sett det i juni 2023. Men denne gangen, under Nintendo Direct i september 2023, ble endelig spillet dedikert til Princess Peach presentert. Princess Peach: Showtime slippes eksklusivt 22. mars 2024 nintendo-bryter.

Prinsesse Peach er uten tvil den kvinnelige karakteren som har dukket opp i flest videospill i mediets historie. Imidlertid måtte vi vente til 2005 og utgivelsen av Super Princess Peach på Nintendo DS for å oppdage henne som hovedpersonen. Dessverre slapp spillet ikke unna visse klisjeer som vi håper ikke lenger ville ha en plass i et Nintendo-spill i dag.

Og åpenbart, i dette nye verket vil Peach være en ekte heltinne. En stjerne til og med, siden prinsessen vil være stjernen i Etincelle-teatret, og vil få muligheten til å spille forskjellige roller. Mens han rolig går på teater med Toad og gjengen hans, tar Syrah, den store skurken i tittelen, over scenen og etterlater Stella, eieren av stedet, foreldreløs fra showet hennes.

Ved hjelp av båndet hennes må Peach spille mange roller, i så mange forskjellige skuespill, for å la Stella finne teateret sitt. Peachs sverdmann, Peachs detektiv, Peachs konditor eller til og med Peachs kung-fu, spillet er i ferd med å gi oss mange måter å leke med prinsessen på.

Som du kanskje har forstått, lover spillingen å bli variert, mellom actionsekvenser med sverdmannen Peach eller Peachs kung-fu, men også puslespill med detektiven Peach, eller til og med minispill med konditoren Peach. Selvfølgelig vil andre transformasjoner bli oppdaget. På den annen side ble det ikke gitt informasjon om en samarbeidsmodus eller en nettmodus.

READ  Apple forbereder seg på å selge iPhone... med abonnement

PrincessPeach2

Princess Peach: Showtime slippes 22. mars 2024 for Nintendo Switch.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *