Værmelding: siste brennende dag, når regnet kommer tilbake

Mandag ser delvis sol ut igjen med mer skyer. På ettermiddagen vil det dannes noen cumulusskyer i timevis, og det kan allerede komme byger (tordenvær) enkelte steder. Høyden vil ligge mellom 23 grader i sjøen og 28 grader i kampanjen, så vel som helt sør i landet. Vinden er ofte svak og varierende. Over havet vil den først avta fra vest og deretter svekkes fra nord, sa IRM i sin morgenbulletin.

Været vil være svært ustabilt mandag kveld og neste natt, med byger og tordenvær som trekker inn fra Frankrike. De er lokalt intense og kan være ledsaget av hagl. Mot slutten av natten vil været bli midlertidig vindstille og tørt, selv om det vil være lave skyer mange steder. Minimum 14 til 18 grader med lett til moderat vind varierende uten presis retning.

tirsdag Om morgenen vil det være mange områder med lave skyer og tåkebredder, men også noe oppklaring. På dagtid er himmelen delt mellom perioder med sol og veldig overskyet. Kraftige regn- og tordenbyger vil utvikle seg igjen over regionen i løpet av noen timer. Det blir kjølig med maks 21 til 24 grader. Vinden, innledningsvis svak og varierende, vil avta fra nordvest.

onsdag Om morgenen vil det til tider fortsatt være svært mye overskyet og det vil komme regn stedvis. På ettermiddagen vil skjæringen øke og været blir tørrere. Maksimum varierer fra 16 grader til 21 grader i høyden av Ardennene vest i landet. Det blåser generelt moderat vind fra nordøst.

READ  «En missil tar et minutt», truer Boris Johnson Vladimir Putin

Torsdag Om morgenen er det mulig med lave skyer, tåke og tåke lokalt. Utover dagen blir det tidvis store hull og enkelte overskyet områder. Det holder seg tørt med temperaturer på 17 grader i Øvre Ardennene og 22 grader på slettene. Svak og skiftende vind.

fredag, været er veldig solrikt og generelt tørt, med temperaturer på 22 grader i de fleste områder. Svak og skiftende vind.

lørdag, mer oppklaring er mulig om morgenen, deretter øker skyene på ettermiddagen og faren for (stormfullt) regn øker. Maksimum i midten er ca 25 grader. Lett til moderat vind fra øst til sør-øst.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *