Valutaskyteam med avregning på X-Border

Norgesbasert mobilbetalingsselskap Oppgjørspanel Samarbeidet med Valutasky Fra og med torsdag (6. april), for å tilby forex og internasjonale betalinger til lommebokbrukere og bedriftskunder i Europa. Legge merke til.

Dette samarbeidet gjør det mulig for Settle å aktivere betalingsnettverket for å muliggjøre lokale betalinger “i markeder som ikke avgjøres av Settles eget banksamarbeid”. Historisk sett har Settle utviklet teknologi og tilbud lokalt, og Settle Collaboration er første gang det har jobbet med en tredjepart for å levere et klienttilbud. Integrasjonen sies å ha tatt mindre enn to uker.

“Currency Cloud … gir bunnsolid teknologi og evner som gjør det mulig for oss å akselerere vår virksomhet og våre evner til å forfølge vår visjon om å skape en tjeneste som sømløst integreres med selskapets eksisterende faktureringsstrøm,” sa Settle Groups administrerende direktør. Daniel Toderlin Sagt i kunngjøringen.

Oppgjør i 22 EU (EU) markeder gjør det mulig for bedriftskunder og enkeltkunder å betale og motta som et resultat av konsolidering, kontrollere økonomien og utvide selskapene “med hvilken som helst valuta, med lokale betalinger”

“Vårt oppdrag i Currency Cloud er å revurdere pengestrømmen for å skape en bedre morgendag for alle. Vårt partnerskap med Settle gjør nettopp det.” Stephen Lemon, Visepresident for strategiske partnerskap og medstifter av Monetary Cloud, sa i en uttalelse.

I januar, OANDA Kunngjort at det samarbeider med Currency Cloud om å tilby nordamerikanske selskaper et nytt internasjonalt pengeoverføringstilbud. Det nye tilbudet, kalt OANDA FX Payments, lar bedriftskunder foreta internasjonale betalinger i 35 valutaer via digital infrastruktur.

READ  Jeg vil ikke skamme meg for å uttale meg mot terrorisme, India har sluttet seg til FNs sikkerhetsråd.

Forrige august, Candice Har gitt ut et samarbeid med Currency Cloud i et forsøk på å gi internasjonale betalinger til en million kontoer. På den tiden ble det uttalt at samarbeidet ville tillate kunder å konvertere det britiske pundet til mer enn 30 valutaer og flytte penger til mer enn 50 land på fem kontinenter.

————————————

PYMNTS-STUDIE: Produktfall: Retail New Alternative Game – 2021

Om studien: PYMNTS Product Drop Study undersøker hvordan forbrukere deltar i arrangementer som produktfall, flash-salg og privat salg. Denne rapporten er hentet fra en folketellingssymmetrisk undersøkelse av 2298 amerikanske forbrukere og utforsker hvordan handelsmenn kan bruke eksklusive salgsarrangementer for å maksimere endring og tiltrekke kundeopplevelser.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *