«Vanlig bruk», «trinn»: Le Pen og Zemmour skyter mot hverandre

“Har (Eric Gemmore) ambisjoner om å være i andre runde, jeg tror ikke det, eller fungerer det virkelig å la Valerie Beckress komme seg til andre runde? Vil han erstatte Marine Le Pen?” Kandidat for National Rally i BFMTV og RMC.

“Hvis Valérie Pécresse hadde Eric Zemmour til å hjelpe til med å vinne, ville han måtte innrømme det. Valérie Pécresse er hans majoritetspartner,” Ms. Le Pen sa søndag at han “ønsker å ha en diskusjon med sjefen sin (Valérie Pécresse).”

Kandidat RN sier Eric Zemmers “det er et spørsmål om ærlighet bak dette kandidaturet”, med henvisning til hva hans rival sa den 16. desember på C8 om de 500 sponsingene som trengs for presidentkandidaturen.

“Hvis LR-erne gjør dette taktiske tullet,” anslår Eric Gemmore, “vil ikke fru Le Ben 25% og fru Beckress være med i andre runde,” for å hindre deres folkevalgte i å finansiere ham.

Bør LR-er fremme sponsing til støtte for det? “Hvis de (republikanerne) var taktiske, ville de gjort akkurat det,” sa den tidligere spaltisten.

Siden den gang har Marine Le Pen, LR-kandidaten, anklaget LR-valgte tjenestemenn for å tillate ham å sponse Eric Gemmer.

Eric Zemmor svarte hardt til Le Pen onsdag kveld på BFM. “Kanskje Madame Le Pen er vant til denne typen politisk manøvrering, jeg, dette er ikke min greie,” sa han.

“Jeg har ingen leksjoner fra Madame Le Pen. Og vi hadde Emmanuel Macron i fem år på grunn av henne og hennes katastrofale debatt. Faktisk er det hun som nektet å invitere meg. Stem på Nicolas Sarkozy. Vi hadde Franுவாois Hollande,” han la til.

READ  Eksplosjon på Kanariøyene: Alle flyvninger ble kansellert i La Palma

“Marine Le Pen interesserte meg ikke så mye, det er vanlig bruk. Sist gang hun var, sist gang hun var, neste gang blir hun det,” fortsatte han.

“Jeg har en rørende idé om velgerne til National Rally. Er de klare til å tape mot Marine Le Pen i 2032? Han var seks ganger presidentkandidat fra 1974 til 2007.

På Valérie Pécresse-siden sa kommunikasjonsdirektøren Geoffroy Didier søndag at LR-ordførere som sponser Eric Gemmer ville “ekskludere seg selv” fra festen, men at de “ikke var fri fra valgene sine” og “nei”. Instruksjoner er gitt av LR.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *