Vanvittig løp av to eventyrere!

Fem tusen kilometer. Dette er avstanden som skiller Cape Nord fra Vaucluse. Det var et vanvittig løp for Nicolas Fournier og Yves Gauthier. Først hadde lederen av Cicada Concept, en sykkelbutikk i Mauriers-les-Avignon, prosjektet i tankene i noen år. Den andre er en bekreftet trener som Nicholas har kjent lenge.

Sammen skal de teste en grussykkel utviklet av Nicolas Fournier i løpet av den drøyt halvannen måneden turen. «Det er en frihetssykkel», forklarer han. Trehjulssykkelen på 8,3 kg passer både på vei og grusveier. Lett vekt forklart av enhetene som er iboende i reisen. «Vi reiser selvstendig, så vi trenger mye ting. Vi veier 50 kilo,» understreker Nicolas.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke godtar informasjonskapsler og andre sporstoffer.

Klikk «Jeg aksepterer»Informasjonskapsler og andre sporstoffer vil bli deponert, og du vil kunne se innholdet (Mer informasjon)

Klikk «Jeg godtar alle informasjonskapsler»Du samtykker til plassering av informasjonskapsler og andre sporingsmidler for å lagre dataene dine på våre nettsteder og apper for personlig tilpasning og annonsemålretting.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å se våre retningslinjer for databeskyttelse.
Administrer eksamenene mineSeks land har passert på mer enn en måned

De to eventyrerne tar et fly i Oslo torsdag 25. mai i retning Nice. Derfra reiser de til Tromsø, den siste norske større byen før Nordkapp. Ekskursjonen går gjennom Sverige, Danmark, Tyskland og til slutt Belgia. Nicolas» retur til Morières-lès-Avignon, hans fødested, er planlagt i slutten av juni-begynnelsen av juli, avhengig av værforholdene.

READ  På seks måneder har Norges statlige formuesfond tapt 170 milliarder euro

Facebook-side Cicada reisetur Ligner på en dedikert plattform som henter fremgang i sanntid til to syklister mot retning.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *