Våpenproduksjon for Ukraina hacket av TiktTok datasenter

«Jeg utelukker ikke at denne flyttingen i nærheten av et sikkerhetsselskap ikke er helt tilfeldig» sa Nammo, administrerende direktør i det norske konsernet. prima91 / stock.adobe.com

Tilstedeværelsen av et kinesisk sosialt nettverks datasenter hindrer utvidelsen av en norsk våpenindustribase.

«Vi er bekymret for at vår fremtidige vekst vil konkurrere med Cat Video StorageDen europeiske våpenleverandøren Nammo sa. Hvorfor Fordi dens viktigste produksjonsbase i Norge er hjemmet til et datasenter eid av kinesisk juggernaut… TikTok, har utvidelsen blitt hindret. Faktisk bruker sistnevnte angivelig mesteparten av regionens elektrisitet Financial Times .

Mens krigen i Ukraina fortsetter å rase, vokser våpenordre på det gamle kontinentet. På ett år har bestillingene fra EU multiplisert med 15, og Norge skal kjempe for å bli hedret av bransjen.

— Jeg utelukker ikke at det ikke er helt tilfeldig.

Administrerende direktør Morten Brandtzaeg undrer seg over eksistensen av dette gigantiske selskapet så nært sin bransje: «Jeg utelukker ikke at denne aktiviteten i nærheten av et sikkerhetsselskap ikke er en fullstendig tilfeldighet… Jeg kan ikke utelukke det.»

Energileverandøren Elvia har forsvart seg med å erklære at de respekterer en «først til mølla»-politikk for sin del. Ifølge ham er det ikke mulig å skaffe nødvendig elektrisitet til utvidelse av produksjonsbasen. Stilt overfor denne avvisningen uttrykte konsernsjefen i det norske selskapet at bransjen hans burde prioritere: «For Europa er dette en stor bekymring: kritiske industrier må ha tilgang til energi«.


READ  Cornaros innfødt av den beste stemmen i Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *