Var Vladimir Putin alvorlig syk med «irrasjonell», «paranoid»? «Vesten må glemme dette tullet. Putin har det bedre enn noen gang.»


Den hviterussiske lederen Alexander Lukasjenko, som er nær Putin, svarte på rapportene i et intervju med TBS, en japansk TV-kanal som hadde slått seg sammen med russiske styrker i okkupasjonen av Ukraina. Ifølge ham er Vladimir Putin sunnere, smartere og bedre enn noen gang.

Lukasjenko og Putin møttes forrige uke for å diskutere invasjonen av Ukraina. «Han og jeg møttes ikke bare som statsoverhoder, men også som venner. […] Vesten må kvitte seg med dette tullet, denne myten. Putin er i en bedre posisjon enn noen gang. Han er helhjertet frisk. Han er en idrettsutøver, sa han.

For noen uker siden advarte Storbritannias statsminister Boris Johnson om Putins «irrasjonelle» oppførsel. Samtidig anklaget den nederlandske statsministeren Mark Rutte den russiske presidenten for å være «fullstendig paranoid». På den annen side er det noen rykter som støttes av rapporten fra vestlige spioner. Han er alvorlig syk.


READ  Fem dyr lå på bakken, "Kom nær dem..."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *