Ved å overvinne Fenerbahçe, sier Antwerpen nesten farvel til sin europeiske drøm (0-3)

På den fjerde dagen av Europa League mottok Antwerpen Fenerbahce i liten form for en kamp som var veldig viktig for den europeiske fremtiden. På slutten av en ensidig kamp tapte Antwerpen-laget 0-3, og endte dermed sist i gruppe D. Ved å bli nummer fire er det usannsynlig at Brian Priscillas menn blir eliminert. Det skal et mirakel til i de to siste gruppekampene mot Frankfurt og Olympiacos for å tro at de må ta en plass.

Starten på kampen for tyrkerne var veldig febrilsk og til tross for mange muligheter i rektangelet til Antwerpen, Fordi Yantas I det 9. minutt åpnet Antwerpen scoringen for Fenerbahce (0-1).

Drevet av sitt første mål våknet tyrkerne og scoret det andre målet for å ta poenget hjem Max Meyer Med Merkim Perisha For å hjelpe i det 16. minutt (0-2).

Ved siden av første omgang sliter de svært spredte Antwerpen-beboerne med å gjøre klare forhold til muligheter, og tyrkerne tar overhånd. Ved begynnelsen av halvtimesspillet begravde stampoolittene Brian Prisques lag (0-3) takket være en fantastisk akrobatisk gjenoppretting fra Merkim Perisha.

Helt på tauene kom Old Great tilbake til garderoben med skuffelse etter en svært skuffende første kamp.

I et utbrudd av stolthet kom Antwerpen tilbake til banen med andre ambisjoner og infiltrerte rektangelet flere ganger i første halvdel av andre omgang og begynte angrepet. Antwerpen-spillerne setter seg litt lettere inn i kampen, men i likhet med første omgang klarer ikke limburgerne å riste motstanderne, og sufflen faller raskt. På denne fjerde dagen dominerer Antwerpen fullstendig og lever en ekte drøm.

Med lite reelle store sjanser i andre halvdel av kampen er sluttresultatet 0-3. Fenerbahçe, med en modifisert åpning XI, viste seg veldig bra på Bosuilstadion-banen og slo absolutt ut Antwerpen på den europeiske scenen.

READ  Cristiano Ronaldo rapporterer til Manchester etter tre uker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *