Ved å overvinne Fenerbahçe, sier Antwerpen nesten farvel til sin europeiske drøm (0-3)

På den fjerde dagen av Europa League mottok Antwerpen Fenerbahce i liten form for en kamp som var veldig viktig for den europeiske fremtiden. På slutten av en ensidig kamp tapte Antwerpen-laget 0-3, og endte dermed sist i gruppe D. Ved å bli nummer fire er det usannsynlig at Brian Priscillas menn blir eliminert. Det skal et mirakel til i de to siste gruppekampene mot Frankfurt og Olympiacos for å tro at de må ta en plass.

Starten på kampen for tyrkerne var veldig febrilsk og til tross for mange muligheter i rektangelet til Antwerpen, Fordi Yantas I det 9. minutt åpnet Antwerpen scoringen for Fenerbahce (0-1).

Drevet av sitt første mål våknet tyrkerne og scoret det andre målet for å ta poenget hjem Max Meyer Med Merkim Perisha For å hjelpe i det 16. minutt (0-2).

Ved siden av første omgang sliter de svært spredte Antwerpen-beboerne med å gjøre klare forhold til muligheter, og tyrkerne tar overhånd. Ved begynnelsen av halvtimesspillet begravde stampoolittene Brian Prisques lag (0-3) takket være en fantastisk akrobatisk gjenoppretting fra Merkim Perisha.

Helt på tauene kom Old Great tilbake til garderoben med skuffelse etter en svært skuffende første kamp.

I et utbrudd av stolthet kom Antwerpen tilbake til banen med andre ambisjoner og infiltrerte rektangelet flere ganger i første halvdel av andre omgang og begynte angrepet. Antwerpen-spillerne setter seg litt lettere inn i kampen, men i likhet med første omgang klarer ikke limburgerne å riste motstanderne, og sufflen faller raskt. På denne fjerde dagen dominerer Antwerpen fullstendig og lever en ekte drøm.

Med lite reelle store sjanser i andre halvdel av kampen er sluttresultatet 0-3. Fenerbahçe, med en modifisert åpning XI, viste seg veldig bra på Bosuilstadion-banen og slo absolutt ut Antwerpen på den europeiske scenen.

READ  Aston Villa-spillervurderinger beviser Leeds United: El Cassie og Ramsey viser seg å være verdt som stjernehunder - Ashley Breeze

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *