Veiledning for eksamen Visninger i Norge og Litauen

Den nasjonale finalesesongen for Eurovision 2021 har kommet til en dramatisk start i Albania Sangfestival59 I desember. Etter et kort pust løfter sesongen et utstyr i kveld, Lørdag 16. januar.

Her er alle detaljene du trenger den første lørdagen i 2021 av den nasjonale eksamenen. Norge Og Litauen De som får ballen til å rulle.

Du kan følge alle resultatene på ViviBlogs (og via vår Twitter: iwiwibloggs Og Instagram: wiwibloggs) Gjennom hele kvelden. Her er en rask løsning for hva som skjer, hvordan det fungerer og hvordan.

Lørdag 16. januar: Eurovision 2021 eksamensvisninger

Norsk Melodi Grand Prix 2021

Semifinalen

Tid: 19:50 e.Kr. 21:50 e.Kr.

Norges MGP 2021 har designet som ble tatt i bruk i fjor. Denne kveldens show inneholder opptredener av fire artister: Beaty Belle, Jrn, BluesMafian og Stina Talling. Påfølgende dueller vil redusere dette tallet til en finalist. De går videre til de andre semifinalene, ett jokertegn og seks forhåndskvalifiserte finaler. KEiiNO og TIX – to av de automatiske kvalifikasjonene – viser sitt innlegg i kveld.

Klikk for å se Melody Grand Prix 2021 Semifinals

For ytterligere visningsinstruksjoner, Klikk her.

Prøv Litauen igjen!

Varmen er en

Tid: 20:00 C.E.T 21:40 C.E.T.

Over i Baltikum, forkortet Litauen Papandum forkortet! En gang til. Den en gang oppblåste nasjonale eksamenen – som gikk i 10 uker i 2017 – er redusert til bare fire episoder. Varmen fra i kveld vil se 10 handlinger for de fem semifinalene. Det er mange kjente navn, inkludert Twosome og Milita Tigerita.

Se Papandam Naujo! 2021 varme opp en

For ytterligere visningsinstruksjoner, Klikk her.

Hvilket show vil du se på? Gi oss beskjed nedenfor.

READ  Qatar / VM 2022 / Kvalifiseringsrunde / Nederland-Norge (2-0) / SOFOOT.com Se Nederland slå Norge

Følg alle Eurovision 2021 News.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *