Ventura og Howland topper PGA-konkurransen – VG

Over: Victor Howland kommer seg trygt inn i kuttet og er i posisjon til å kjempe om en topplassering i helgen. Foto: Carmen Montado / Getty Images Nord-Amerika

Christopher Ventura (25) og Victor Howland (23) er i tett konkurranse på Houston Open, hvor Howland hadde en veldig nær fredag Full skår.

De to nordmennene leverte de nye solide rundene under andre runde i PGA Tournament. I andre runde brukte begge Ventura og Howland 69 slag – ett slag under siden. Ventura er to sider under kampen og Howland er bak slaget.

Etter to runder er Ventura 11. delt, og Howland er 20.. De hadde henholdsvis fem og seks slag bak ledende Sam Burns.

De fleste er uferdige, og det vil være noen endringer i resultatlisten utover kvelden.

Howland var spesielt imponert over skuddet hans over 15 hull, der han var omtrent en tomme unna Full skår.

Howland scoret totalt tre fugler og to boogie, og var imponert gjennom hele runden med jevnt spill og gode kamper fra hele tee. Norge har brukt en ny båtteknikk for denne konkurransen, som hittil har gitt gode resultater.

Vi fulgte runden live – hull for hull hull les her!

Begge nordmennene var i god form på øvre halvdel etter åpningsrunden i Houston Open. Lokal tid, fredag ​​var tidlig for begge. Etter å ha blitt avbrutt på grunn av mørke torsdag kveld, måtte Ventura spille de to siste hullene fra åpningsrunden.

69 slag, ett slag nedover siden, Ventura delte bare 16., 29. etter åpningsrunden med Howland.

Ventura har ikke hatt sitt vanlige løp med Putter, men med et veldig konsistent spill ellers er han for øyeblikket et slag parallelt med turneringen. Hans eneste bogey kom på 16 hull etter at han sank i vannet på tee.

Den totale premiepotten i konkurransen var på drøyt 64 millioner norske kroner, hvorav vinneren alene vant mer enn 11,5 millioner norske kroner.

Kampen avsluttes søndag og sendes på Eurosport og GolfTV.

Les mer

Etter en drømmende sommer slet Rayton igjen: – Forferdelig

Solid Game: Christopher Ventura har også hatt to gode dager i Texas. Foto: Carmen Montado / Getty Images Nord-Amerika

Begge nordmenn startet sesongen 2020/2021 godt. Ventura har blitt tilbudt to til ti steder, mens Howland, U.S. Rangerte 13. på Open og rangert 24. i verden.

Neste uke vil hovedkonkurransen Masters-konkurranse finne sted, men den vil foregå uten deltagelse av Norge. Victor Howland vil kvalifisere seg med sin posisjon på verdensrankingen, der de 50 beste spillerne i verden er invitert. Turneringen var opprinnelig planlagt i begynnelsen av april, og siden Howland ikke var blant topp 50 før Corona-epidemien stengte golfsesongen, ble han ikke invitert til de store turneringene.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *