Verdens første autonome smarte stikkontakt dro til USA

Light Circle og administrerende direktør Morton Revil Kokong, som for tiden deltar på Consumer Electronics Exhibition (CES), og en spesiell eSfzal (Norway for Iceberg) -utgave er nominert til CES Selection Awards Program for Bidrag til daglig strømsparing – TO GANGER, Boligsystemer Og Technology Radar Pro.

Både Kokong og Isfjal bidrar til å redusere strømforbruket og brann eller overoppheting under lading, uten at du trenger å gjøre noe annet enn plug-in.

  • Trygghet i ditt eget hjem er en av de viktigste tingene for hvert menneske og familie. Frykt for ild er global, og Kokang lar deg lade trygt dag eller natt, enten du er 5 eller 105, så det gir sjelefred. Vi har store forhåpninger for disse produktene i det amerikanske markedet, sier han Morton Revil.

Starter i april

Historien begynte da Morton Reville, grunnlegger av Norwegian Light Circle, la merke til datteren hans lade nettbrettet og smarttelefonen i sengen om natten.

Dette falt sammen med en nyhetsartikkel om en baby som kan ha dødd av en overopphetingslader som avgir giftig gass hvis moren ikke hadde testet ham i tide.

Morton Revil ønsket å designe et produkt som ville eliminere denne «menneskelige faktoren, slik at alle trygt kunne lade en hvilken som helst enhet, dag eller natt.

Resultatet er Kokong, og produktet lanseres i USA i april i år med en spesiell isversjon, Isfzol.

BBC testet og sendte tidligere om Kokang i BBC World News-programmet. Sjekk det ut her: https://www.bbc.com/news/av/technology-46826795

Prismottaker

Av lys sirkel Norge Kokong Socket har tidligere vunnet priser for beste design, inkludert Norges mest prestisjefylte design- og arkitekturpris, Toka-prisen.

READ  Fremvoksende oljenasjoner nekter å studere klimakontroll og fortsetter å vokse raskt

https://doga.no/aktiviteter/dogas-priser/doga-merket-design-arkitektur/tidligere-vinnere-av-doga-merket/vinnere-av-doga-merket-2019/kokong/

Av lys sirkel Norge Amerikanske versjoner vil bli vist digitalt på CES på deres digitale messe og online møter 11-14 jan.

Kildesyklus av Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *