Verkstedet ser ut til å utvikle Irland som et knutepunkt for havbruksteknologi

Hutch, medstifter av start-up akselerator Hutch, sa at Irland har potensial til å spille en nøkkelrolle i utviklingen av ny teknologi for den globale havbruksnæringen.

Ain Murphy er den korkbaserte medstifteren av prosjektet for teknologiske oppstart i havbruksområdet fra Hai og Norge.

Akseleratorarrangørene planlegger å holde workshops i Irland i år for irske nystartede selskaper og gründere som er interessert i feltet.

Murphy investerer generelt i sine kjerneprosjekter og jobber med nyetableringer som definerer forretningsplaner tydeligere, men de har mottatt få søkere fra Irland. Dens irske workshops, organisert med styrets Iskai Mara, vil fokusere på de mest innovative ideene som trenger hjelp, alt fra IoT-sensorer for fiskeoppdrett til nye matproduksjonsteknikker.

“På grunn av dette bestemte vi oss for å begynne å se på ideene som har en forretningsmulighet og ytterligere senke verdikjeden,” sa Murphy og la til at i motsetning til de andre planene, vil Hutch ikke ta noen aksjer blant deltakerne.

“Det implementerer eksisterende ideer for å få litt mer kjøtt på beinet, for å forstå hva det globale havbruksmarkedet er, og for å forstå forretningssiden av ting.”

Murphy sa at lukeverkstedene kunne holdes som et privat arrangement på RTI Center i Go Kerry i midten av oktober.

“Interessant nok har 50 prosent av de to siste partnerne våre ingen havbruksbakgrunn. De er teknikere, ingeniører, dataanalytikere og informatikere,” sa han.

Søndag Indo Trade

READ  Norsk energiminister sier Green Tech ikke vil lykkes uten insentiver fra privat sektor

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *