Vertonghen innrømmer: «Jeg sa først «nei» til Anderlecht»

Våre kolleger Ladsday News Jan Vertonghen ble langintervjuet på sidelinjen av de røde djevlenes rally for Nations League. En sjanse til å se tilbake på returen til Belgia på slutten av overgangsvinduet: «Fram til 31. august var det klart i tankene mine: Jeg ville bli i Benfica. Jeg håpet å få tid til å spille i en travel timeplan. Den morgenen satt jeg i bilen da agenten min ringte meg for å diskutere Anderlechts interesse. Jeg sa Jeg likte ikke tilnærmingene til andre klubber.»

Vertonghen forklarer at han følte seg bedre i Lisboa, hvor kona hans fant arbeid og hvor barna hans studerte. «Men da jeg kom til klubben, hadde jeg en diskusjon med treneren (Roger Schmidt). Uten å gå inn på detaljene i denne samtalen, forsto jeg at det var over for meg på Benfica. Det var sjokkerende. Jeg øvde den dagen, men jeg fikk tårer i øynene. Etter trening spiste jeg på byen med kona mi, og vi prøvde å tenke på fremtiden. Anderlecht-presidenten trengte et svar innen to timer… Det var en kasting i hodet mitt.»

Til syvende og sist valgte Vertonghen å returnere til Belgia. «Fra det øyeblikket beslutningen ble tatt, skjedde alt veldig raskt. Overføringen ble gjennomført på 24 timer, men det var veldig stressende og stressende. Bare for barna som hadde skolesekken klar til skolestart. Jeg hadde å gå og fortelle barna mine på surfeleiren i Portugal… så jeg tok flyet den kvelden. Jeg nektet. Jeg forklarte dem at jeg måtte ta bilen og gå. Det var veldig smertefullt. Det var den vanskeligste avgjørelsen av mitt liv.»

READ  Axel Witzel vil fortsatt ikke slutte med Devils: «Jeg vil fortsette til EM 2024»

Og Vertonghen konkluderer: – Vi hører ofte folk si det «Du tjener nok penger» Men penger er ingenting i en tid som dette.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *