«Vi er knust over den nåværende situasjonen,» sa den unge kvinnen, som identifiserte seg som Madeleine.

Nylig dukket Julia Wendell opp på Dr. Phil for å si at hun tror at lille Madeleine McCann, som ble savnet mens hun var på ferie i 2007, er tøff som jern. Under showet delte den unge kvinnen til og med «bevis» på det hun sa. , forklarer The Mirror.


videoer

Likevel, mens den unge polske kvinnen ser ut til å tro på historien hennes, er ikke dette tilfellet med familien hennes, som fortsetter å benekte uttalelsene hennes. Julia forklarte at hun var «ødelagt» av situasjonen.

«Julia knep leppene sammen på slutten av uttalelsen da hun hørte familien si at Madeleine ikke var mer. Stramme lepper er et tegn på irritasjon, sier kroppsspråkekspert Adrian Carter.

Ifølge Adrien Garde reflekterte Julia Wendells oppførsel at hun ikke trodde moren var hennes virkelige biologiske mor. – Ensidig skuldertrekk oppstår når vi ikke stoler på eller tror på det vi har hørt eller sagt, sa eksperten til Daily Star.

For Julias familie er målet med alt berømmelse. «Julia ønsket å bli en sanger, en modell. Hun har alltid ønsket å være berømt,» het det i en uttalelse. «Det som skjer nå er at hun har en million følgere.»

«Det er tydelig at Julia Maddy ikke er det», kanskje lese litt mer. – Vi er knust over den nåværende situasjonen.

READ  Clemens Castell slutter seg til "Ford Boyd"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *