«Vi lever i et diktatur som har blitt veldig mektig»: historien om en russisk soldat som valgte å gjemme seg i skogen

Adam Kalinin, en dataekspert, valgte å flykte inn i skogen da Russland kom med sin skremmende kunngjøring. Anti-krig fra begynnelsen og allerede fengslet, Adam Kalinin ønsket ikke å risikere å bli sendt til fronten for å drepe ukrainere.

«Å gå ut av komfortsonen min ville vært et vanskelig skritt. Det er ikke veldig behagelig her, men psykologisk vil det være veldig vanskelig å forlate det.sa han til BBC. Så han valgte å bo i et telt i jungelen i nesten fire måneder, ved å bruke en antenne festet til et tre for internettilgang og solcellepaneler for strøm. Han spiser maten som kona hans jevnlig kommer med.

Han forklarte at den beste måten å unngå å bli invitert på er å bo utenfor byen og nettverkene. Han forklarer»Hvis myndighetene ikke kan tilkalle meg personlig, kan de ikke tvinge meg til å gå i krig.«

«Vi lever i en totalitær stat som har blitt veldig mektig. De siste seks månedene har lover blitt vedtatt i en utrolig hastighet. Hvis noen nå uttaler seg mot krigen, vil regjeringen straffeforfølge ham.” beklager Adam Kalinin.

Imidlertid ga hans nye liv i skogen ham litt perspektiv: «Jeg har forandret meg så mye at de tingene jeg kanskje har angret på har blitt mindre viktige. Ting som en gang virket viktige holder ikke lenger sin makt. Det finnes mennesker som har det verre enn oss.«

Dette hindret ham ikke i å ønske å se sin kone oftere, men mellom før- eller fengselsliv og mer tid med kona, utførte han ønsket sitt.

READ  Manchester United Harry Maguire tilbyr skadeoppdatering

Kalins liv i jungelen har nå gitt ham en viss popularitet på nettet, med 17 000 mennesker som følger hans daglige oppdateringer på Telegram. Han legger ut videoer og bilder av livet sitt, sin daglige rutine og oppsettet av sin provisoriske leir.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *