– Vi lurte oss selv – VG

Tar selvkrise: Ol எ Eric Stavrum, administrerende direktør i Moldova, sa at klubben lurte seg selv da 14 personer utenfor Molde-samarbeidet kom til laget på slutten av sesongen. Klikk her for VG-intervjuet i mai. Foto: Bjørn S. Delebekk

I følge lokalavisen Romstals Budstick forlot 14 personer den moldoviske alliansen på slutten av denne sesongen – en dag før isolasjonen etter en langdistanse-kamp i Østerrike. Nå er klubben flat.

Publisert:

– Om kvelden kom ikke-partisaner, og det er her vi skal ligge helt flate og be om unnskyldning. Dette kommer ikke til å skje, sier administrerende direktør Ole Eric Stavram til Romstalls Buttstick.

Rapporter sier at 14 personer dukket opp utenfor Molde Co-op da laget holdt sesongens slutt på et privat arrangement. Romstalls Buttstick.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og Opos League live på skjermen

Dette arrangementet er kun for veteraner og nærliggende støttepersonell. Spillere må varsle seg om overtredelsen, avisrapporter, og kontakte klubbens kommuneoverlege og politi.

Les mer

Ellington etter drømmescore: – Jeg skal spille midtbane

Arrangementet fant sted lørdag, etter en 5-0-seier over Surfsburg 08, men før isolasjonen etter bortekampen mot Rapid Wein i Østerrike. Torsdag 10. desember spilte de mot den østerrikske storklubben, mens feiringen var 19 lørdag.

– Vi lurte oss selv. Vi har en dag igjen i den isolasjonen. Vi er veldig lei oss for det. Dette er så dumt at det skjedde, det er gitt en klar melding til spillerteamet om at vi ikke synes dette er riktig, sier Storm til avisen.

Storm sier dette viser at intern rettferdighet bare ble løftet av soldatene som rapporterte om bruddet. Han er leder for spillervalg i Earling Nutson Club.

READ  Hva du trenger å vite om norsk statsborgerskapstesting

– Gjennom hele kvelden på dette arrangementet fikk den andre nettopp tilgang til stedet. Det skulle aldri ha skjedd. Dette er noe som hele spillerteamet angret på, og da vi fant ut hva som skjedde, valgte spillerlaget det, sier Nutson til Romstalls Butstick.

VG prøvde å henvende seg til administrerende direktør Stowram for en kommentar, som ennå ikke har vært vellykket.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *