«Vi må snakke»: «Vi bør ikke være for raske til å utelukke et stort Eden Hazard World Cup-scenario»

Denne torsdagen var Maxime Binet og hans gjester vertskap for et spesielt Red Devils-show. Rundt bordet som gjester var rektor Alexis Karantonis DH.bePhilippe Vande Walle, tidligere Red Devil og målvakt, Benoit Thans, tidligere spiller og konsulent for Pickx Sports og Mario Innaurato, tidligere Red Devils-trener og konsulent for XI.

Ved starten av showet sa DH.be sin sjefredaktør Alexis Karantonis sin mening om djevelenes nåværende kaptein, Eden Hazard: «Mange sier at Eden Hazard er over… Jeg tror ikke det. Vi sier det ofte, og vi har alltid sagt, beskrev ham som en spiller med medfødt talent, og ingen medvirkning! Han ønsker å prikke «i’ene», og jeg tror dette verdensmesterskapet vil være hans beste sjanse til å gjøre det.«, før du fortsetter:»Vi bør ikke være for raske til å avfeie scenariet med et stort Eden Hazard-VM, vi håper alle det uansett.«.

Maxime Binet stiller spørsmålet: Hvilket navn mangler i Devils World Cup? Benoit Thans, tidligere spiller og konsulent for Bigs Sport, svarer: «En trener med mot!«, uttaler han at svaret hans ikke er hardt og at han vil at landslaget skal vinne denne kampen. Tidligere Red Devils-trener og rådgiver for XI, Mario Innarrado, har ikke en Daniel Van-profil. Kjøp: «For meg fordi det var der, så vi soliditeten i forsvaret fordi vi måtte fortelle oss selv at uten et solid forsvar vil vi ikke vinne turneringen.«. Han legger til Vincent Kompany og Thomas Vermaelen til listen sin, og sier at de er gode spillere, veldig sterke i sin posisjon på banen. Philippe Vande Walle, den tidligere Røde Djevelen, er tydeligvis ikke en Michael Brett. Alexis Carantonis angrer på at han ikke så Marouane Fellaini lenger: «Han har gitt oss utrolige øyeblikk, og han har vært litt på banen til tider.«.

READ  Formel 1 | OFFISER: Hamilton irettesatte, til og med Reykjavk

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *