«Vi tilbyr et bredt spekter av overraskelser» (bilder)

3. mars annonserte vi nyheten. Den tyske konkurrenten Action Stores TEDi, som har 2.750 butikker i 11 land, har avslørt at de er interessert i å etablere seg i Belgia. I likhet med Action, retter TEDi seg mot rimelige gjenstander for hjemmet, for eksempel skrivesaker, dekorasjoner eller leker.


av videoer

TEDi tilbyr mange produkter til rimelige priser: «Vi tilbyr et overraskende bredt utvalg: enten det er pyntegjenstander, husholdningsartikler, skrivesaker eller håndverk, finner du alt på ett sted.» Mange varer selges for 1 euro.

I dag er det nå en realitet: Den første belgiske butikk åpnet dørene lørdag i Tongeren. «Til syvende og sist har vi som mål å åpne 150 til 200 butikker i Belgia,» forklarer Belang van Limburg Koen Kerremans. Denne nyheten er ledsaget av en annen. «Etter Tongris vil vi åpne ytterligere to filialer i Limburg i år,» legger regionaldirektøren til TEDi i Belgia til.

Men hva kan kundene forvente når de besøker den nyåpnede butikken? Rett og slett et bredt utvalg av 15 000 artikler i den første belgiske butikken. Dette spenner fra pyntegjenstander, skrivesaker, kjøkkenutstyr og leker til håndverksartikler, håndverk og søtsaker. Og selvfølgelig…alltid til lave priser!

READ  Den nye testen av sentralbankers kulhet: boligprisboomen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *