«Vi trodde bygningen skulle kollapse, det var panikk»: sier denne belgieren, på ferie i Marrakech, som opplevde jordskjelvet.

Et kraftig jordskjelv rammet Marokko natt fra fredag ​​til lørdag. Ifølge en foreløpig rapport har 296 mennesker omkommet. Mange større byer i landet har blitt rammet av store skader.

Inez kontaktet oss gjennom den oransje varslingsknappen, forklarte han «Vitne til jordskjelvet i Marrakech.» Den unge kvinnen var på ferie med en venn i den marokkanske byen da hun kjente skjelvingene. Hun sier: «Kl. 23.00 var jeg i Marrakech med en venn på Airbnb, og plutselig fikk vi en skjelving. Hele bygningen ristet og vi trodde bygningen kom til å kollapse.»

Bare én ting slår dem inn: løp for livet. «Av overlevelsesinstinkt forlot vi raskt stedet. Vi gikk ned trappene. Skrik, gråt ble hørt… Vi stormet ned utenfor bygningen veldig fort. Vi så folk i pysjamas, folk i bare føtter … folk i panikk, eldre, funksjonshemmede.»Den unge kvinnen fortsetter.

Alle i bygningen deres forlot området og gikk ut på gaten. «ÅhJeg hadde faktisk en generell panikk.»

Hvis de ble kontaktet av redaksjonen vår, kunne ikke Belgian Foreign Affairs si for øyeblikket hvor mange belgiere det er. spør samtalepartneren vår.

READ  En isolerende maling er laget for å unngå å slå på klimaanlegget eller å slå på radiatoren på full hastighet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *