Victor Howlands mor inviterer ham til straffe i spillerne

Victor Howlands mor, men på den andre siden av verden, kan ha reddet ham fra å bli diskvalifisert på DBC Savcross på torsdag.

Howland ble straffet for et to-takts i åpningsrunden av The Players Championship da han ved et uhell slapp ballen fra feil sted til 15. plass. Han signerte til 70 under 2 etter sin runde, selvfølgelig da han faktisk fikk samtalen på vei hjem.

Moren hans, Galina, så på rundene sine på TV på vei hjem fra Norge.

:

Under den korte samtalen spurte Galina sønnen om han skulle bli bøtelagt for det som skjedde med det 15. hullet.

“Hva mener du?” Spurte Howland moren sin.

“Vel, du la ikke identiteten din på rett sted,” svarte han.

Da han var på 15. plass, flyttet Howland ballmerket for å rydde banen for Justin Thomas. Da han gikk for å endre ballmerket etter Thomas ‘pudding, flyttet Howland ved et uhell sitt merke i feil retning uten å returnere det til utgangsposisjonen.

Selv om han signerte feil poengkort, tillot regel 3.3B3 ham å bli bøtelagt på forhånd for uvitende å bryte en regel – som reddet ham fra diskvalifisering.

“Han og caddie hans nærmet seg teamet vårt og spurte om vi hadde noen video fordi de ikke husket hvem som gjorde det,” sa Gary Young, regeloffiser. .

“Han forlot eiendommen. Jeg sendte ham et klipp av videoen, og som et resultat er han veldig komfortabel og han får bot. Han forstår skjebnen. Han ante ikke at han gjorde det. ”

Howland avsluttet dagen med like 72 og kommer nå rundt kuttelinjen.

READ  Brooklyn Beckham viser sin femte grønne hyllest til forloveden Nicola Belts

Hei, selv når de er på et annet kontinent, har mor alltid rett.

Mer fra Yahoo Sports:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *