Video deles om at Kina vil ‘bruke atombomber’ hvis Japan griper inn i Taiwan Verden | Nyheter

Paoji kommunekomité, En KKP-myndighet i Shanxi-provinsen, delte en fem minutters video som opprinnelig ble lagt ut på det kinesiske videodelingssiden Jigua. Historien forteller at masseødeleggelsesvåpen må brukes mot Japan for å overgi seg “for andre gang”.

Selv om den opprinnelige videoen ble fjernet (etter å ha mottatt mer enn to millioner visninger), lastet menneskerettighetsaktivisten Jennifer Zheng opp videoen til Twitter med engelske undertekster.

I videoen heter det: «Hvis Japan våger å gripe inn kraftig når vi frigjør Taiwan, selv om det bare bruker en soldat, ett fly og ett skip, vil vi ikke bare slå på hverandres branner, men starte en fullskala krig mot Japan.

“Vi skal bruke atombomber først.

“Vi vil fortsette å bruke atomvåpen til Japan kunngjør en ny ubetinget overgivelse.

“Det vi ønsker å målrette mot er Japans evne til å tåle en krig. Den vil ikke våge å sende tropper til Taiwansundet før den innser at de ikke kan betale krigsprisen.”

I 1964 kunngjorde Kina sin ‘No First Use’ (NFU) -politikk – og lovet å ikke bruke atomvåpen som krigsmiddel med mindre det først ble angrepet av en annen fiende ved bruk av atomvåpen.

Kina forbyr også oppgivelse av masseødeleggelsesvåpen på land som ikke har atomvåpen.

I motsetning til dette har NATO avvist krav om å føre en NFU-politikk under argumentet om at en ‘pre-atom streik’ er et viktig alternativ.

Japan eier ingen atomvåpen, men støtter bruken av amerikanske atomvåpen på dets vegne.

Les mer: Den australske visestatsministeren sa at Kinas overvåkingsskip ‘spør’

“Folk har et dypt minne om atombomber fra Japan og regjeringen, det eneste landet i verden som ble rammet av atombomber.

READ  Rusia: Anuncian el uso de la vacuna Putin Spo ...

“Fordi den har en unik følelse mot Japan, vil den kjernefysiske avskrekkingen mot Japan være dobbelt effektiv med halve innsatsen.”

Videoen avsluttes med den japanske statsministeren Yoshihide Suka som straffer tidligere statsminister Abe Shinzo Abe og visestatsminister Aso Toro og lover å gjenerobre øyene Dioyu og Ryukyu.

KKPs omorganisering kommer bare noen uker etter at Kinas president Xi Jinping advarte om at utenlandske nasjoner ville “få blodet i hodet” hvis Kinas president Xi Jinping prøvde å gripe inn i Kina.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *