Videospillet Grendizer blir avslørt i en første trailer

Annonsert på slutten av 2021, har Grendizer-videospillet allerede et navn og den første offisielle traileren. Det franske forlaget Microids, som har ansvaret for å tilpasse den berømte mangaen, lover fortsatt en utgivelse på konsoller og PC senere i år.

Den stolte hornroboten til mangakaen Gô Nagai kommer tilbake i 2023… på konsoller og PC. Denne nye tittelen, kalt «Goldorak – Le party des loups», ble annonsert av forlaget Microids i slutten av 2021. Denne torsdagen 23. februar presenteres en første trailer som avslører litt mer om dette prosjektet.

Microids viser hovedsakelig beat them all-aspektet av denne tittelen der prins Actarus, arving til planeten Euphor, vil komme for å forsvare jorden og ta kontroll over sin stolte gigantiske robot. Scenariet vil tilpasse den første narrative buen i serien som ble sendt i Frankrike siden 1978 av Antenne 2. Denne så Actarus, eksilert på vår blå planet, møte romvesenene i Vega.

et nostalgisk spill

Tidlige elementer viser at Goldorak kjemper mot motstanderne sine i en japansk setting der Fuji-fjellet fungerer som bakteppe. Fulgurofists og Asteraxe ser ut til å være klare til å bryte gjennom fiendens rustning. Grand Stratéguerre må passe på. White Birch Ranchs akolytter Alcor, Vénusia og Phénicia er ikke i nærheten ennå, men vi satser på at de vil delta på festlighetene.

«Goldorak-fans vil glede seg over å vite at spillet vil inkludere de ikoniske temasangene fra den animerte serien gjennom re-orkestrering for å øke innlevelsen. De musikalske temaene er et av nøkkelelementene som bidro til suksessen til den animerte serien og fansen vil nå kunne gjenoppdage dem på en interaktiv måte”, spesifiserer Microids i en pressemelding som ikke sier mer om innholdet enn vi gjør. . finner du i denne tilpasningen. Det er imidlertid ikke spesifisert om den spesielle sangteksten av Noam vil bli knyttet til lydsporet.

Spillet er allerede annonsert på forskjellige plattformer: Switch, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One og PC.

READ  Et nytt kart over tektoniske plater

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *