Vincent Cujo (Mothers and Famous) kunngjør forholdet sitt til Rym Renom

I dag kl 07:00 – kl
Sophie Bonnard

I flere uker har rykter om slåsskamp eller brudd svirret rundt parets fans. Siden de slo seg ned på Bali, er det mindre sannsynlig at Vincent og Rhyme vises sammen og forelsket.

Fortsettelse under denne annonsen

Det har gått noen måneder siden Rime Renome og Vincent Cujo flyttet til Bali med sine to små jenter, Maria-Valentina og Alma. Hvis de nygifte har et eventyr for to, stiller abonnentene noen spørsmål. Faktisk, siden Vincent og Rhyme flyttet inn i sitt nye hjem, blir de sjelden sett sammen. På spørsmål fra samfunnet hennes svarte den tidligere reality-TV-kandidaten som ble eiendomsreporter på ryktene i juli i fjor: «Beklager å skuffe folk som har ventet på dette, men vi er fortsatt sammen. […] Jeg vet at vi ikke sees sammen lenger i historien, men her er vi veldig aktive og gjør mange ting. I dag, mandag 4. september, snakker han for en gangs skyld om forholdet til kona Raeme.

Vincent Cujo uten gifteringen? Bevisene hoper seg opp

Vincent Cujo og Rhyme Renome roet ned nettbrukere som trodde paret hadde det vanskelig. En detalj har imidlertid gjenopplivet ryktet. I sin siste video på Instagram, denne søndagen 3. september, promoterer den unge pappaen den populære e-handelssiden. Fans som så ham trene i bakgården hans la merke til en anomali. «Jeg ser ikke alliansen din», Legg igjen en av dem i kommentarfeltet. «Jeg tenkte det samme, hvorfor forteller du meg ikke hva som skjer?» En annen svarer.

Vincent Quijo snakker om forholdet sitt til Rhyme Renome

Vincent ble ofte spurt om parets helse siden de ikke lenger vises sammen på nettverkene deres, og svarte på en historie mandag 4. september: «Etter å ha bodd sammen H24 i Frankrike og Dubai i fire år og viet livene våre til barna våre (det er fortsatt tilfelle), her på Bali, er vi mindre sammen, men ikke på en negativ måte. Vi må også leve øyeblikkene våre. Mindre for oss selv og hverandre, med kona di. Jeg ser for meg at du ikke er H24? Vi er også mennesker, vi lever annerledes nå, og mens vi tar oss god tid som et par, ber jeg deg respektere det. Han svarte deg med all ærlighet i verden.»

Artikkel skrevet i samarbeid med 6Medias

Fortsettelse under denne annonsen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *