Vincent Lakoff avslører stor lønningsdag for Big Thil: «Jeg har aldri fått så mye betalt i mitt liv»

Kommer Vincent Lakoff snart tilbake til BigDil? Det er en mulighet som begynner å ta form for alvor. Herve Hubert, produsenten av TF1-spillet, har faktisk kjøpt rettighetene til showet og sendt det til Vincent Lakaff. Sistnevnte går med på å overta animasjonen av programmet under visse betingelser, spesielt for ikke å forvrenge ideen om at han likte så godt og at han ga carte blanche.

Men det er ikke bare programmets natur som appellerer til ham… I et intervju med Morning with Filter-teamet på Virgin Radio har Vincent Lakoff avslørt «den enorme lønnen han har tjent i spillets tidsalder har bokstavelig talt … Det er det. Over €10 000 per forestilling. «Jeg har aldri fått så mye betalt i mitt liv. Jeg vet ikke om du får så mye betalt utenom de største jobbene.»Utsteder er enig.

Denne høye lønnen var en belønning for Bigtles utrolige publikum i en tid da hemmeligheten bak suksessen hvilte på et team på 120. «Han som slår klokka 7 om morgenen og avslutter klokka 10 om natten». Men i Vincent Lakoffs natur. «Jeg kom inn klokken 11.30 om morgenen og frem til middag, med munnen full av mel.»Han husket. «Vi gjorde en veldig lett briefing fordi jeg nektet å gjøre det igjen. Jeg nektet promptere, kort, headset… Det var vilkårlig og dumt.»

Likevel en nyttig oppskrift som gikk animatøren til hodetR. «Når du bringer så mye penger inn i en kjede, kan du spille vitser, og du er tilgitt for mange ting.», fortsetter han. Storhetsgalskapen drev ham til få «Finansielle forviklinger»Fra 1998 til 2004.

READ  "Ondsinnede mennesker får meg til å snakke mer"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *