Virgil van Dijk «kommer tilbake fra ACL-skade til Liverpool i april»

Virgil van Dijk ‘begynte å vinne mesterskapet igjen i april halvveis i Liverpool sentrum fra ACL-skade «, men vil de prøve å signere forsiden denne måneden?

  • Virgil van Dijk har som mål å komme tilbake til Liverpools første lag snart i april
  • Vakten har jobbet veldig hardt for rehabiliteringen i Dubai
  • Men Joe Gomez forventes ikke å komme tilbake til aksjon før sesongslutt
  • J ர்க rgen Globe fokuserer på å signere sentrumsposen i overgangsvinduet

Amulettforsvarer Virgil van Dijk skal tilbake til aksjon i april.

Hollenderen har vært utenfor siden oktober etter at hans fremre korsbånd brøt i Merseyside-derbyet mot Everton etter Jordan Pickfords hensynsløse lunsj.

Men det harde arbeidet han la ned da han ble rehabilitert i Dubai, lønner seg med Van Dijk da han kommer tilbake til banen innen tre måneder. Daily Star.

Virgil van Dijk skal tilbake til aksjon for Liverpool innen tre måneder

Van Dijk har vært utenfor siden Jordan Pickford etter å ha blitt skadet i et derby

Van Dijk har vært utenfor siden Jordan Pickford etter å ha blitt skadet i et derby

Van Dijk har trent på det prestisjetunge NAS-anlegget og har oppdatert fans om fremgangen. Han delte nylig et bilde med UFC-legenden Kabib Noormakomedo, som var i behandling.

Nyhetene er imidlertid lave for Van Dycks midtstopppartner Joe Gomez, som forventes å gå glipp av resten av sesongen, og kan være en skeptiker for Storbritannia i Euro 2020.

Gomez pådro seg en alvorlig kneskade mens han var på internasjonal tjeneste for England i november, og Liverpool-manager Jurgen Klopp sa tidligere denne uken at 23-åringen var «for langt» til å komme tilbake.

Globe er opptatt av å få inn en ny sentralforsvarer før overgangsvinduet stenger

Globe er opptatt av å få inn en ny sentralforsvarer før overgangsvinduet stenger

De røde er opptatt av å få inn en ny erstatning før de lukker overgangsvinduet med de tre sentrale forsvarsspillerne skadet – Joel Mattip, den siste som fikk en ankelskade mot Tottenham torsdag.

Championene er imidlertid frustrerte over å ikke få de beste målene til sommeren, og garanterer dermed ikke at et visst antall kandidater er gode nok.

Et trekk for Leipzigs Theodore Upasmanov av tyskerne som møter Liverpool i Champions League er komplisert, mens hans hjerte er satt til å gå til Bayern München David Alaba La Liga.

Arsenals Scotran Mustafi og West Hams Isa Diop er blant de mest realistiske alternativene, som begge ikke er for de nåværende sidene. Mustafi, en tidligere tysk internasjonal, har bare seks måneder igjen av kontrakten med Emirates.

Kaptein Jordan Henderson vil samarbeide med enten Nathaniel Phillips eller Rice Williams mot West Ham på søndag. Liverpool-ungdommen har tidligere spilt i seks Premier League-kamper.

I likhet med Van Dijk og Gomez har Klopps bakre linje blitt revet med enda flere skader

I likhet med Van Dijk og Gomez har Klopps bakre linje blitt revet med enda flere skader

Reklame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *