Vladimir Putin advarer om at det vil få alvorlige konsekvenser dersom prisen på russisk råolje faller!

Russlands president Vladimir Putin advarte torsdag mot «alvorlige konsekvenser» dersom russiske oljepriser skulle tøyles, og land som går inn for et slikt trekk bør snart kunngjøre sin beslutning.

– Slike handlinger er i strid med prinsippene for handelsforbindelser og vil få alvorlige konsekvenser for det globale energimarkedet, sa Putin i en telefonsamtale med Iraks statsminister Mohammad Zia al-Sudani, ifølge en uttalelse fra Kreml.

G7, en koalisjon av stater som ønsker å begrense russiske oljepriser som inkluderer EU og Australia, forventes å kunngjøre den forventede taksten «i de kommende dagene», sa en tjenestemann i finansdepartementet tirsdag. Amerikansk finans.

Målet er å nå en makspris for russiske hydrokarboner før nye europeiske sanksjoner, som etter planen trer i kraft 5. desember, trer i kraft.

Denne nye serien av sanksjoner forhindrer spesifikt forsikringsselskaper og reassurandører fra å dekke sjøtransport av russisk olje, med europeiske operatører fritatt i tilfelle en avtale. tak.

Å kontrollere prisen på olje som selges av Russland gjør det mulig å redusere sine økonomiske ressurser og redusere evnen til å fortsette offensiven i Ukraina, men begrenser også økningen i energiprisene. Imidlertid bør denne prisen være høyere enn produksjonskostnadene, for å oppmuntre Russland til å fortsette å selge, og ikke for å redusere flommen.

READ  Israel gjennomfører luftangrep i Gaza etter Hamas rakettangrep | Israel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *