VM 2022: Belgia bøtelagt av FIFA?

Og dessuten svarer de ikke på journalisters spørsmål… Det er klart vi overdriver. Etter møtet tok de røde djevlene sitt ansvar godt for å svare på spørsmål fra audiovisuell og skriftlig presse. Courtois, Mertens, Onana, Vertonghen og Hazard-brødrene dukket opp foran mikrofonene til rettighetshaverne RTBF og VRT.

Senere, i en blandet sone hvor det ble satt opp intervjuer med skriftlig presse, radio og TV, som ikke hadde rett til å kringkaste kampene, stoppet Onana, Castagne og Courtois. Witsel og De Bruyne bestod også uten å svare på noen spørsmål, men ettersom FIFA krever minst tre spillere i mixed zone, var de ikke bundet av medieforpliktelser.

På den annen side må hver spiller gå gjennom den blandede sonen, enten de snakker til pressen eller ikke. Ingen andre røde djevler krysset strekningen bortsett fra Five Cities. Tilsynelatende fant de en måte å bli med på bussen og returnere til hotellet. En representant for FIFA vil skrive en rapport, og det belgiske forbundet kan bli bøtelagt, en dårlig dag, helt klart.

READ  Real Sociedad 1-6 Barcelona: Lionel Messi scorer to ganger i 768. utseende

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *