VM 2022: England-Iran, lengste VM-kamp siden 1966

Hva vil vi huske fra mandagens VM? Stor suksess England vs Iran? Nederlanders tålmodighet Bør Senegal komme seg ut av fella? Fortryllende konkurranse Mellom Amerika og Wales?

Ikke som det. Det som slo folk var den uendelige overtiden på tre kamper. Pierluigi Collina hadde advart før kampen. «Dommere har fått beskjed om å ta mer hensyn til tapt tid. Hvis det er en skade, målfeiring eller VAR-intervensjon, må tiden legges til slutten av kampen. Det er ikke uvanlig å se åtte kamper. , ni eller ti minutter av stoppetid.

Han løy ikke. Med 27 minutter ekstra tid samlet over de to periodene, er kampen mellom England og Iran det lengste VM-møtet uten ekstraomganger siden Opta analyserte kampen, helt tilbake til 1966. Så det kan til og med være en prestasjon. Hvis det ikke er verifiserbart.

Under denne protesten falt en offisiell rekord. Med sitt mål scoret Daremi det siste målet i konkurransens historie, bortsett fra i ekstraomganger.

Rekorden for det lengste møtet i verden falt imidlertid ikke. Burton-Bournemouth i første runde av den engelske ligacupen i 2019, holder fortsatt denne «prestasjonen». Tre strømbrudd resulterte i 28 minutter ekstraomgang.

Vil denne rekken vare til 18. desember?

READ  Thomas Duchess begynte å møte Frank Lampard, selv om Chelsea hadde gjort ham til sjef

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *