VM 2022: Frankrike starter tittelforsvaret med storseier over Australia (4-1)

Frankrike startet sin søken etter å gjenvinne tittelen med en klar 4-1 seier over Australia. Det var imidlertid australierne som scoret et fantastisk mål i det niende minuttet Craig Goodwin. En handling som også så skade Lucas Hernandez Veldig tidlig i dette møtet. Men etter dette målet kan vi si at bare Frankrike har flere. Deschamps «menn begynte å stige betydelig, og presset gradvis tilbake den australske blokken. Når de ønsket å øke hastigheten, gjorde French alltid forskjellen. De forsvarende verdensmesterne scoret fire ganger og snudde stort sett utviklingen på fem korte minutter. Først før pause, forresten Adrien Rabiot (27′), deretter av Oliver GirodGodt gjort av samme Rabiot. Jackson Irwin Kunne fornyet spenningen litt, men hodeskuddet hans traff stolpen.

I andre periode, Kylian Mbappe Giroud scoret to ganger i det 71. minutt og gjorde 4-1 med en heading for å belønne ham for hans suverene spill. Men fremfor alt for å utjevne rekorden Thierry Henry Toppscorer i Les Bleus-historien. Noen få som tok poeng denne tirsdagskvelden var franskmennene.

Det tok en stund for Frankrike å komme i gang i dette møtet, men når det først kom i gang kunne ikke australierne stoppe det. D leder gruppen med tre poeng. Danmark og Tunisia har en enhet hver, mens Australia har null poeng.

READ  Jason, en politimann fra Herzogs, lider av flere brukne bein og "moralen hans går gjennom oppturer og nedturer."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *