VM 2022: Holland og Norge savner Qatar

Erling Holland har sett drømmene sine om å spille i en stor kamp stige for andre gang på rad etter Norges 2-0-tap mot Nederland i UEFA Final 2022 World Cup-kvalifiseringen i Qatar.

Etter å ha hjulpet Steal Solbagans team med å gå gjennom et treveisløp med Oranje og Tyrkia, håpet Borussia Dortmund-spissen at landet hans ville kvalifisere seg til neste års hovedbegivenhet.

Men mål fra Steven Bergwijn og Memphis Depay satte en stopper for Norges selvtillit, der nordmennene aldri levde opp til anledningen, og Louis van Gaals menn tok plass som lagvinnere.

Hva skjedde med Norge?

Ett år senere så landet en historisk boikott av neste års kamp, ​​så vidt unngått av makthaverne i juni, da fokuset gikk tilbake til hvorvidt Earling Holland, kaptein Martin Odegard og hans kompani faktisk kunne få plass.

Den siste kvalifiseringen til verdensmesterskapet på mer enn tjue år, under verdensmesterskapet i 1998 i Frankrike, var ventetiden ikke særlig intens da det var mange unge talenter inkludert spiss fra Dortmund.

Artikkelen fortsetter nedenfor

Likevel var de opptatt av å unngå fraværet av et nytt verdensmesterskap mot et veletablert nederlandsk lag, da de var begrenset med tanke på ballbesittelse og sjanser, selv om de forble i kampen til de siste øyeblikkene.

Bergwigs mål i det 84. minutt knuste tempoet deres, og Debbies andre mål på ekstraomgangen, Erling Holland sultet igjen etter konkurranse da Norge gikk glipp av det modifiserte EM 2020 i år. alvorlig skade.

READ  Embryokutt: Nå må Lisa henges

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *