VM 2022 i Qatar: Norge vil ikke se bort fra kampen

Earling Broad Holland Og laget hans har alle sjanser til å delta i verdensmesterskapet i 2022. Norsk fotball Stemte mot boikott av det kommende verdensmesterskapet i Qatar. Boikotten ble kalt av klubber og støttespillere i møte med vanskelighetene til migrantarbeidere i emiratet.

Spesielt på grunn av det forventede resultatet, hvis Norge ennå ikke har kvalifisert seg til turneringen, kunne de det Det første landet i verden som boikottet VM Den arrangeres fra 21. november til 18. desember 2022.

På en ekstraordinær konferanse i regi av Norges Fotballforbund (NFF) stemte 368 delegater for et forslag om boikott, mens 121 avviste det. En norsk ekspertrapport sto også imot en boikott, og slo fast at det ikke var et tilstrekkelig verktøy, og anbefalte i stedet 26 tiltak for å koordinere og utvide den sosiale fremgangen i Qatar.

– En boikott er en boikott av Qatar og dets utfordringer, og dermed frata deg selv muligheten til å engasjere seg i utvikling, sa Derje Sventson, president i Norges Forbund i begynnelsen av diskusjonene.

En av to nordmenn er for boikott

Alvorlig mennesketall Omtale av enkelte medier angående jobber og forberedelser til VM har satt spor i opinionen: Ifølge en meningsmåling offentliggjort torsdag støtter én av to nordmenn boikotten og bare 26 % er imot den.

Ifølge Derje Schweinstein, FIFA Han ble fortalt at boikotteksamenen ville være ensbetydende med uttak. Norge har mistet retten til å spille i de resterende kvalifiseringskampene denne høsten. Det var også forventet at sanksjoner ville komme i den grad å bli ekskludert fra fremtidige internasjonale konkurranser.

Nå som trusselen er fjernet, er det opp til stabsstjernen Erling Holland og teamet hans å kvalifisere seg. Norge er nummer fire i sitt kvalifiseringslag med 6 poeng, ett steg bak den tyrkiske lederen.

READ  - Det er håp - VG

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *