VM 2022: Kevin De Bruyne gjør sin me-culpa og uttrykker «sin bekymring»

Dette er et markert bilde. I stedet for å feire Batshuayis mål, De Bruyne Sprang til Roberto Martinez For taktiske justeringer. EN Tvist med Alderweireld kontinuerlig. «Vi er menn, ikke altergutter, og vi snakker om ting. Dette er ikke en mindre fotballturnering, men et verdenscup. Det viser at vi er med og det spiller ingen rolle. Alt skjedde så fort. Vi har allerede slått på knappen, og det er i fortiden”. Nevnte protektoratet i Antwerpen.

48 timer senere, på en pressekonferanse, innså Manchester City-spilleren sin mea culpa. «Jeg vet at reaksjonene mine ikke alltid er perfekte. Vi kan ikke spille som Manchester City. Som landslag må man tilpasse seg de spillerne man har. Lurer det meg noen ganger? Ja, men jeg trenger å vise mindre enn å prøve. «

Logisk nok ble lagkapteinen spurt om forsvaret, som har vært en stor bekymring i hans verdenscupdebut med Devils. KDB var veldig ærlig. «Hvis dette er tilfelle, er det lite sannsynlig at vi vinner.», han tror. «»Defensivt tempo er ikke noe problem for meg, men posisjoneringen vår har vært mangelfull en stund, og noen ganger bekymrer jeg meg for det fordi jeg vet at laget har potensialet. Det er på tide å være der og forhåpentligvis vil vår posisjon forbedres.»

READ  Paul Pogbas bror advarer Manchester United om nye kontraktshåp

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *