VM i Qatar: Kafeer og restauranter kan streame kamper gratis

Totalt sett vil klokken for denne 2022-utgaven av Best Football Mass være fleksibilitet. HORECA-sektoren krever gratis inngang hvis inngangen er gratis for etablissementer og skjermen er innover.

Arrangementer som arrangeres på kontinuerlig basis i minst fire år, som messer, fancy messer og julemarkeder, kan også sende kamper gratis.

Arrangementer opprettet spesielt for verdenscupen er ikke avgiftsbelagt hvis de tiltrekker seg færre enn 500 personer. For andre møter vil kreditt for annonseplass kreves.

I sammenheng med enkeltarrangementer vil en spesifikk og retrograd sats bli brukt, proporsjonal med kapasiteten til lokalet og tatt i betraktning konkurranseutsatt kringkasting.

«Disse elementene har mat og drikke. Det ville vært flott om ombytte var gratis for horekaen og de kontinuerlige konkurransene. Det er synd for arrangementer med mer enn 500 personer, men gitt været vi opplever i landet vårt om høsten og vinteren kan vi forestille oss at vi slipper å forholde oss til store forsamlinger.», understreket MP Maroi. .

I 2018 vedtok parlamentet i Wallonia-Brussels Federation enstemmig en resolusjon om at MP mener at denne gratis adgangen er nødvendig for å støtte «populære begivenheter som skaper samhold og sosiale relasjoner».

READ  Nations League: Italia ydmyket av Ungarn, Tyskland knust av England

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *