VM-kvalifisering for kvinner: Red Flames slår hardt i Norge (4-0, video)

Verdensmesterskapet for kvinner i 2023 skal finne sted.

Studietid: 3 minutter

LBelgia (FIFA 19) tapte 4 mål til 0 i Norge i Oslo tirsdag i sin fjerde gruppe F-kvalifiseringsrunde til verdensmesterskapet for kvinner i 2023. Red Flames innrømmer sitt første nederlag, og lar Norge være alene om å ta førsteplassen i gruppen.

Norge la umiddelbart press på Red Flames, som måtte gripe inn for å utsette et skip fra sin keeper Nicki Evrot Frida Mann (5.). I hjørnet som fulgte ble Crowe Berkswand skjøvet bakover av hodet, og Amber Tsiak ble litt avvist, og hindret Evrad (6.) i å nå ballen.The Red Flames ble motarbeidet av Sarah Wignants (18.), som ikke bygde hodet hennes, og Tessa Wullard (28.), Maria Thoristotir (26.).

Evrad avbrøt Caroline Graham Hansens (28.) streik. Kampen ble gjentatt to minutter senere, men denne gangen sendte den norske kapteinen til området fra inngangen, delballen 35 meter unna mål, og endte på det belgiske takvinduet (2-0, 30.).

På slutten av den første perioden klarte ikke Tyne de Gaigne å gi nok kraft til angrepet sitt fra inngangen til rektangelet (45. + 1).

The Red Flames var farlige fra start: et headerinnlegg av Tyne de Keigny (50 ‘).

I det 68. minutt lurte Elizabeth Derland, avfyrt av Crowe Rayton, Evrat og drepte all spenningen (3-0).

De norske spillerne var sent ute med det fjerde målet da Ingrid Sirstad Engen (4-0, 90. + 1) sitt skudd ble avverget av den uheldige Dyslock.

Etter to seire i én divisjon (1-1) i Polen og 7-0 mot Albania og Kosovo, står Red Flames fast i 7 enheter, mens Norge leder gruppen med kun 10 poeng. Polen (5 poeng), som slo Albania (4 poeng) i den andre gruppespillet, kan gå forbi Belgia og bli nummer to.

Tropper fra Ives Cherniels skal spille to hjemmekamper i november, mot Armenia den 25. og Polen den 30. hver klokken 20.00 og i Louvain.

Bare vinneren av gruppen vil kvalifisere seg direkte til sluttfasen. Andreplassen på laget er å spille i sluttspillet i oktober 2022.

Verdensmesterskapet i 2023 vil samle 32 lag (i stedet for 24) for første gang – inkludert 11 eller 12 europeiske nasjoner – fra 20. juli til 20. august i Australia og New Zealand.

Belgia spilte i EM-finalen i 2017 og vil spille i 2022-utgaven i Storbritannia (trekningen finner sted i Manchester på torsdag), men har ennå ikke spilt i VM-finalen. The Red Flames ble beseiret av Sveits i sluttspillet for verdensmesterskapet i 2019.

READ  Nettcasinoer i Norge, utgitt i 2020

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *