VN News Ticker: Ethan Hatter tar kontroll over norgesturen

“],” Filter “:” nextExceptions “:” img, blockquote, div “,” nextContainsExceptions “:” img, blockquote “}}”>>

Ethan Hatter tar kontroll ved starten av norgesturnéen

Ethan Hatter tok forbi ID Schelling (Bora-Hanskrohe) og Torstein Troy (Uno X) på trageditoppmøtet for å vinne åpningsfasen av norgesturen torsdag. Enios Grenadiers-raceren leder nå GC i firetrinnsrittet med fem sekunder.

Dette er Heather sitt første løp siden han vant sølv for Storbritannia på Toyo -OL Madison tidligere denne måneden. 22-åringen var en del av det katastroferammede GB-teamet Pursuit-team i kampene.

“Jeg vet at jeg vant en sølvmedalje i OL, så jeg går bra, men det er en overraskelse. Jeg hadde noen dager fri og to dager med god trening i Manchester.

“Det er vanvittig. Til slutt var det en veldig vanskelig dag. Jeg følte meg bra til tider, men led under noen deler av løpet – men så tror jeg at alle var der. Splittelsen var så sterk og heldigvis fungerte den i mål. Jeg kunne ikke tro det. “

Hatter likte en unik sesong på veien og utenfor veien. Unge Brit Kopi e Bardali har hatt scenesuksesser i Volta AO Algarve og Volda Andalusia, samt i løpet av en dag etter å ha vunnet GC i Algarve.

“Dette er et utrolig sted, det er mitt femte veislag i år. Det er det beste,” sa han torsdag.

2. Norges Pro Tour går tilbake til Sirte på en kupert plattform på fredag.

READ  To Johnsons Ronan og Jean-Baptiste State drar til Norge for å støtte Rena

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *