VN News Ticker: Ethan Hatter tar kontroll over norgesturen

«],» Filter «:» nextExceptions «:» img, blockquote, div «,» nextContainsExceptions «:» img, blockquote «}}»>>

Ethan Hatter tar kontroll ved starten av norgesturnéen

Ethan Hatter tok forbi ID Schelling (Bora-Hanskrohe) og Torstein Troy (Uno X) på trageditoppmøtet for å vinne åpningsfasen av norgesturen torsdag. Enios Grenadiers-raceren leder nå GC i firetrinnsrittet med fem sekunder.

Dette er Heather sitt første løp siden han vant sølv for Storbritannia på Toyo -OL Madison tidligere denne måneden. 22-åringen var en del av det katastroferammede GB-teamet Pursuit-team i kampene.

«Jeg vet at jeg vant en sølvmedalje i OL, så jeg går bra, men det er en overraskelse. Jeg hadde noen dager fri og to dager med god trening i Manchester.

«Det er vanvittig. Til slutt var det en veldig vanskelig dag. Jeg følte meg bra til tider, men led under noen deler av løpet – men så tror jeg at alle var der. Splittelsen var så sterk og heldigvis fungerte den i mål. Jeg kunne ikke tro det. «

Hatter likte en unik sesong på veien og utenfor veien. Unge Brit Kopi e Bardali har hatt scenesuksesser i Volta AO Algarve og Volda Andalusia, samt i løpet av en dag etter å ha vunnet GC i Algarve.

«Dette er et utrolig sted, det er mitt femte veislag i år. Det er det beste,» sa han torsdag.

2. Norges Pro Tour går tilbake til Sirte på en kupert plattform på fredag.

READ  Tsjekhov erobrer Sveits, Holland vinner Norge seier over Serbia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *