Vogue’s Kamala Harris dekker gnistret kontrovers: «Washed Mess» | Kamala Harris

Vogue-magasinet var involvert i en «hvitkalkende» kontrovers da det tvitret bilder av omslagstjernen i februar søndag. Kamala Harris.

To filmer om å bli valgt til USAs visepresident Publisert. For det første trakk et skudd i full lengde før det dukket opp i et skinnende rosa silketeppe, uroen til kritikere av sosiale medier.

En bruker kalte det “Vask et dekselet”.

“Kamala Harris er som kvinner i farger som kommer og går Vogue Lysene hans var fortsatt på, ”skrev observatøren.

Andre kritiserte Vogs sjefredaktør.

«For et rot,» Skrev New York Times-bidragsyter Wajahat Ali. “Anna Vintour burde egentlig ikke ha svarte venner og kolleger. VP bruker min Samsung Jeg vil skyte skuddene til Kamala Harris gratis, og jeg er 100% sikker på at dette vil bli bedre enn dette Vogue-kortet. ”

I fjor beklaget han Windor-ansatte I et brev For «feil» i publisering av bilder og artikler som anses som ufølsomme for minoriteter.

«Vogue har ikke funnet nok måter å heve eller imøtekomme blokkredaktører, forfattere, fotografer, designere og andre skapere.» Windor skrev. «Vi har gjort feil og publiserer bilder eller historier som er støtende eller utålelige. Jeg vil ta fullt ansvar for disse feilene.»

Vogue Nektet New York Post Det lyste opp Harris «hud etter skytingen, men den garantien klarte ikke å dempe bølgene av fornektelse.

«Filmen er ikke så skummel som en film. Den har veldig lav kvalitet på turen. De tenker ikke på det. Tweetet.

Vogue har ikke bekreftet hvilke to bilder som skal brukes til omslaget, eller hvilke som vil publisere begge. Hvert bilde ble filmet Tyler Mitchell, Var 23 år gammel i 2018 da Beyonc பெற்ற ble kjent i fotografering for Vogue.

READ  Regjering: Storbritannias helsesekretær Matt Hankok selvisolerer | koronavirus

I følge Posten hadde Harris og mannskapet hans kontroll over klær, hår og sminke. Hun valgte sin egen uformelle svarte jakke og bukser til et bilde og et par Converse Chuck Taylor-støvler, en pudderblå Michael Kors-strømpebukse.

Harris «opptreden på Vogue-omslaget vil sannsynligvis fange Donald Trumps oppmerksomhet, med sin modellkone, First Lady Melania Trump, og klaget i forrige måned over at hun ikke en gang hadde mottatt et bladmagasin i løpet av sine fire år i Det hvite hus. “Elite snoopsI moteindustrien.

Hun har tidligere dukket opp i flere moteshow, inkludert First Lady Michael Obama Vogue-omslag I desember 2016.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *