Volleyball | Norges perfekte selvsabotasje

Det kunne blitt en veldig mørk kveld i FFLs klubbhus. En trist femtende seier for det franske håndballlaget. Nei, vi må litt lenger nord. Nærmere bestemt i Norge, for en kontrollert avslutning av spillet med stil. Franskmennene er blant dem vi har drømt om å se som hovedrolleinnehavere i dette mesterverket.

Avslutningen av turneringen ble godt administrert av Norge

Som du godt vet, er håndball en hatsport i FFL. Det hender sikkert at noen ganger faller vi på den, men vi fikk feil kanal, eller fjernkontrollen havnet under sofaen og lat, i tillegg er det hunden som. Men hei, til slutt kan det være en morsom kamp, ​​spesielt når Frankrike ikke er involvert. Så, når dette Norge-Spania kommer opp midt i uken, sen på skuldrene og si til deg selv «hvorfor ikke». Mye bra har kommet vår vei.

Her er det ingen oppsummering av kampen, men ved slutten av ordinær tid. Når vi sier slutten, er det virkelig slutten. Med 17 sekunder igjen har Norge ballen og spiller på kraftspillet. I volleyball kaller vi en kamp nesten vunnet. Innkastet er vellykket, de skandinaviske spillerne klarer å hindre pressing, og 6 sekunder fra slutt er de 10 meter fra målene, uten å trykke, med ballen i hånden. Og det er her magien skjer. Gå tilbake. Nekter å spille. Ingen defensiv avvik. Dujshebaev Doviche Spania-mål. 6 sekunders berømmelse. 6 sekunder til evigheten.

Dette scenariet må skje

Men showet slutter ikke der. På slutten av første overtid scoret Norge med 10 sekunder igjen, men en kastemeter med 1 kort sekund igjen. Så det var ingen annen mulighet, spanjolene måtte score direkte. Canellas Reixach tar seg av det, prøver å forsinke skuddet sitt ved å vugge litt…så mye…og til slutt faller han masse og sender et skudd som ikke en gang når mållinjen.

En annen utvidelse med en annen kvalifikasjon. Frankrikes grufulle prestasjon mot Tyskland satte dem på baksiden. Dette er lykkeminuttene for FFL.

READ  "Revenge for Euro 2020", for Ballet Phoba og Blu

6 sekunder og ett gram oppløsning inn i semifinalen i håndball-VM taper Norge kampen etter 80 minutter. Barthold ser ballen hans og titteldrømmene hans stoppes av den spanske keeperen. Neste gang vil de ikke nekte spillet. En ferie med stil.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *