Von Airt anklager Evanpoy igjen: “Ramco gjorde ikke det han ble bedt om å gjøre under løpet”

Mellom Vaughn von Ert og Remco Evenpol er dette ikke gal kjærlighet. Tvilsomt: Taktikk skuffet Belgia under VM. På VRT fikk Sheptal en baby Louvain var kritisk til lagets valg.

På sidelinjen til sin femteplass i Tour de Emile i helgen, vendte Braban tilbake til kontroversen for å roe ned ting.Ikke misforstå, jeg er sannsynligvis veldig negativ. “ Evenpol takket ja til denne lørdagen. “Jeg snakket om mine personlige følelser. Vi trodde alle bestemt at hvis Out hadde vært en god dag, ville det ha vært en 9 av 10 sjanse til å vinne, men dessverre er det ikke tilfelle. Vi ble enige om å ta hensyn og vi modnet nok å vite hvordan de skal snakke med hverandre.

Tilsynelatende tok ikke Out Van Eird Rider Designing et raskt skritt i sitt ord. Faktisk, på Radio 1, vendte han tilbake til disse mislykkede verdenene. Remco tar det for gitt. “Til å begynne med burde vi ha diskutert det blant oss selv, fordi vi hadde et lag for å snakke om løpstaktikk. Jeg tror ikke et TV -apparat er det rette stedet å snakke om ting som dette.”, Han bestemte seg først.

“Det virker veldig rart for Remco å bekrefte at han først forsto taktikken. Så sa han til TV -en at det ikke var klart og at han ville ri for ham fordi han hadde bein. Jeg ble så sjokkert da jeg så det. TV. “, Rider Jumbo Visma lagt til.

Van Airt utdypet også løpets taktikk. “Remco gjorde ikke det han ble bedt om å gjøre. “ Han tror. “Han trenger ikke å slå 180 km fra slutten, for eksempel er det en oppgave for Victor Campanertz. Han var klar for det også. Det 27 år gamle Belgia forklarte.

READ  Jurgen Globe forlater Manchester United for å forsvare 'boksdybde'

En ting er sikkert, de to vil løpe sammen igjen i fremtiden. Hvordan blir stemningen under det neste verdensmesterskapet? Ifølge Van Airt kan de to belgierne fortsatt komme godt overens. Helt til du finner ut noen detaljer. “Jeg tror vi kan jobbe sammen, men Remco trenger fortsatt å gå videre når det gjelder kommunikasjon. Det vil være passende løp for Remco, og så vil jeg ofre meg selv for ham. Men vi må diskutere disse tingene imellom.”, Konkluderte han.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *