Vout Face har fått øye på en gigant fra Italia – nylige overføringer

De røde djevlene starter en stor sesong med Stade de Reims. En stor transalpin oppbygging ville få ham til å tenke på en tallier.

Etter sesongen 2021-2022 med Stade de Reims ser det ut til at Vaud Fess (24) har nådd et nytt nivå. En ubestridt starter med Champenois, han scoret 4 mål og ble forfremmet til kaptein ved flere anledninger. Mot Polen på King Baudouin Stadium i Folkeforbundet kunne forsvarsspilleren smake på gleden til de røde djevlene.

Face sier, step Team, være «oppmerksomhet» i Reims. «Hvorfor ikke fortsette og ha en flott tredje sesong?» spør han seg selv. Likevel er han full av ambisjoner og vil se seg selv «gå høyt». Har lyst til å gå til verdenscupen, tidligere Anderlecht og Oostende er uvillige til å forlate Reims og vil bli hvis ingen klubb kommer hans vei.

Likevel vil Napoli ifølge den franske avisen være opptatt av å sikre tjenestene hans. Profilen hans vil fange oppmerksomheten til Partenobi-sjefene, som vil se på ham som en erstatter for Kalidou Koulibaly, som skal reise til Chelsea.

Fez er under kontrakt med Champaign til 2024, med honoraret satt til €15 millioner. Et stort perspektivskifte?

READ  Sveits-tur: Remco Evenepoel møter Ineos- og Bora-blokkene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *