VPN-er trer i kraft, oppdag årsakene til suksessen deres

Hvordan gå glipp av suksessen til VPN-er? Disse programmene lager mye støy, finn raskt ut hvorfor Internett-brukere elsker dem så mye.

Kjenner du til VPN-er? Virtual Private Networks er cybersikkerhetsprogramvare som har eksistert i mange år. VPN-er er primært designet for din nettsikkerhet, og bruker i dag mange hatter.

Faktisk, på den ene siden, beskytter VPN-er dine personlige data og bevarer personvernet ditt på nettet. På den annen side lar de deg koble til hvor som helst på planeten for å omgå geo-blokkeringer og fjerne blokkering av nettinnhold fra hele verden. Synes du disse fordelene er interessante? Så la oss diskutere sammen årsakene til suksessen til VPN-er.

Oppdag CyberGhost

Applikasjonen som sikrer personvernet ditt på nettverket

Som vi forklarte i innledningen, er en VPN fremfor alt utformet slik at du ikke støter på problemer på nettverket. Så hvordan fungerer denne programvaren? Ta eksemplet med Cyber ​​​​Ghost VPN, som er en av de beste i verden. Sistnevnte etablerer to hovedhandlinger for å beskytte den:

  • Den krypterer nettleserdataene dine, for eksempel passord, bankdetaljer eller nettleserhistorikk. For å kryptere dem bruker CyberGhost en kraftig algoritme, slik at dataene dine drar fordel av optimal beskyttelse.
  • VPN kamuflerer IP-adressen din fullstendig. Dette skjuler din identitet og plassering, som ofte blir eksponert på Internett.

Ved å gjøre dette sikrer CyberGhost anonym surfing og beskytter deg mot risikoen for hacking, kapring eller spionasje. Faktisk kan ingen her vite hva du gjør på en linje, ikke engang din arbeidsgiver eller Internett-leverandør. Og for å ikke overlate noe til tilfeldighetene, lar CyberGhost deg også aktivere en funksjon kalt Kill Switch.

READ  Twitter jobber med en «Leave Conversation»-funksjon

Dette suspenderer innkommende og utgående trafikk til enheten din hvis VPN-en går offline, slik at dataene dine aldri blir eksponert ved et uhell. Og for øyeblikket tilbys alt dette deg til sprø priser: CyberGhost 3-års abonnement vist til kun €2,11 per måned i stedet for €12,65 på normale tider.

Cybersikkerhet ja, men tilgjengelig for alle

Online sikkerhet er noe du absolutt trenger å bekymre deg for. Men for folk som er mindre komfortable med datamaskiner og ny teknologi generelt, kan det være skummelt å utstyre deg med en VPN. Heldigvis har disse verktøyene kunnet gjøres tilgjengelige for alle og dermed tilby brukervennlige applikasjoner.

På dette området er NordVPN spesielt kvalitativ. Vær faktisk oppmerksom på at NordVPN-appen er kompatibel med alle større operativsystemer (vinduer, Android, macOS, iOS, Linux), men også med spillkonsoller, smart-TVer og rutere. Så du kan nyte det på alle enhetene dine. På samme måte er NordVPN-appen veldig intuitiv.

Besøk NordVPN

Det tar bare ett klikk for å slå den på eller av. Det samme gjelder for å bytte servere eller få tilgang til mer avanserte innstillinger – alt er designet for å gjøre livet ditt enklere, selv om du er ny på VPN-er. Og siden vi snakker om NordVPN-tilgjengelighetsbekymringer, vet du at programvaren for tiden senker prisene.

du kan nyte det for bare $2,88 per måned, alt med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Så du kan nyte alle fordelene med en flott VPN uten behov for noen spesielle ferdigheter.

Andre interessante VPN-apper

Hvis VPN-er øker, er det også fordi de lar deg surfe mye mer fritt. Hvordan er det mulig ? Veldig enkelt, husk at VPN-er har servere over hele verden. Dette er spesielt tilfelle med ExpressVPN, som er en av de beste på dette nivået.

READ  Wordle du 28 janvier 2022, hva er løsningen du jour? - Breakflip

Denne programvaren har mer enn 3000 servere, og de dekker totalt 94 land, noe som virkelig er eksepsjonelt. Derfor tilbyr ExpressVPN deg muligheten til å koble til i alle disse landene, for automatisk å gi deg en IP-adresse som ligger der.

Utforsk ExpressVPN

På denne måten kan han praktisk talt lokalisere seg i landet han velger, for å låse opp nettinnholdet som er reservert for ham. Det kommer an på deg Netflix utenlandske kataloger, TV-kanaler, spillservere eller nettsteder fra andre land. Og hvis dette har fordelen av å øke sjansene dine dramatisk, vet at det å endre din virtuelle plassering også kan ha andre fordeler.

Spesielt vil du kunne spare penger på enkelte tjenester, som ikke tilbyr de samme prisene over hele verden. Dette er for eksempel tilfellet med YouTube Premium, som viser priser opptil 90 % billigere avhengig av landet du er i. og faktisk, den årlige ExpressVPN-planen koster bare €6,81 per måned, halve prisen sammenlignet med standardprisenså nå er det på tide å dra nytte av det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *