VREID gir ut den offisielle musikkvideoen for “Dazzled and Reduced”

Sognametal-spillere, Wright, gir ut sitt nye album og en annen episode av filmen Wild North West. Nedenfor er sangen “Dazzled and Reduced” og tilhørende musikkvideo / filmepisode.

Grunnlegger og bassist Jorle ‘Havel’ Quell kommenterer: “Dette er definitivt et personlig valg. Vår kjærlighet til klassisk tungrock er sterk og våre musikalske røtter ligger i den majestetiske 70-tallsrock og overlapper med de eksotiske 80-tallsklassikerne.” Redusert er en godbit i flere tiår som har formet våre liv, og viser at Wright alltid vil være forankret i klippene på 70-tallet, metallet på 80-tallet og den nordiske svartheten på 90-tallet. “

Vreid gikk nylig i salg eller leie via det ambisiøse filmprosjektet Wild North West Vimeo. Bildet er nå tilgjengelig Her.

Filmen inneholder en bonusvare som ikke ble inkludert under aprilpremieren. Bildet inkluderer følgende:

– 6-minutters biografisk introduksjon av forfatteren Dayal Patterson (Black Metal: The Evolution of Evolution).
– Full konsert ‘In the Mountains of Sognametal’, som ble filmet live på Sokandal juni 2020. Tilgjengelig eksklusivt her.
– Ulcas Molle (Wrights forgjenger) to tidligere uutgivne livevideoer fra den norske 1996-cupen. For sangene “Train of That” (Yctrasil Demo) og “Mind Games” (Characters EP).

Wild North West ‘er et konseptalbum som er koprodusert med en hel film. Inspirert av både virkelige begivenheter og ren fantasi, blir lytteren tatt inn i virvelvinden på en reise av dypt fordypende temaer som krig, frykt, svik, tap, angst og galskap, og tankevekkende linjer som omfatter menneskets natur. Det fanger det nordiske hjertet i sentrum av lyden, og tar notater fra det tøffe terrenget i Norge, som ricochet mellom evig mørke og komforten i dagens lys.

READ  Holly Willows 'linje med naboene' planlegger å utvide 6 3 millioner herskapshus med 6 sengerLegg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *