VREID intro musikkvideo til den nye singelen “The Morning Red”

Norges Wright har gitt ut en spøkelsesvideo til deres nye sang “The Morning Red”, som ble gitt ut fra bandets unike nye album og tilhørende film, Wild Northwest, 30. april via Season of Mist.

I en kommentar til filmens historiske plassering kommenterte Wright: ”I mer enn 100 år har sanatoriet vært helt isolert i fjellene over verdens lengste Ford Sagnefjorden. En gang bygget for å beskytte mennesker mot smittsomme sykdommer, deretter Wild Northwest Sanctuary, som ble vårt kreative senter under epidemier. Med stengt verden ble vi enige om å spille inn en av Skandinavias mest legendariske og majestetiske bygninger for filming. Denne massive bygningen har blitt forlatt i nesten 30 år, og bygningen har blitt utsatt for hardt vær da den blir fortært av naturen hver dag. Historien og reglene som omfavnet disse grove veggene er i det minste attraktive, stygge og mørke for å si det mildt. Med det ville Nordvest har vi blitt en del av historien til dette majestetiske hvite slottet. ”

Wild North West er et konseptalbum som er produsert sammen med en full film. Inspirert av både virkelige begivenheter og ren fantasi, blir lytteren tatt inn i virvelvinden på en reise ved å dypt fordype temaer som krig, frykt, svik, tap, angst og galskap i tankevekkende linjer som omfatter menneskets natur. Det fanger det nordiske hjertet i sentrum av lyden, og tar notater fra det tøffe terrenget i Norge, som ricochet mellom evig mørke og komforten i dagens lys.

Omslaget til Wild North West ble skapt av Remy Julibe (Deformat Design).

Sporliste:

“Wild North West”
“Wolves in the Sea”
“The Morning Red”
“Shadows of Aurora”
“Guds pigger”
“Bedøvet redusert”
“I fjellet”
“Skygge”

READ  Glamour - filmer! | I snøen

“Wild North West” -video:

Tilhenger:

Fra den turbulente begynnelsen har den norske metallscenen alltid vært en forløper. Mens de aksepterte den strålende black metal-historien som en del av deres musikalske arv, har mange ikoniske band nå utviklet seg i forskjellige retninger. Wright er ledende svartrullbevegelsen i Norge, og er et perfekt eksempel på det. Bandet reiste seg fra vinterens aske i 2004 etter den tragiske død av Derje ‘Wolfer’ Bacon. Sognametal-legender har kunngjort oppgaven med å utforske nye musikalske spor som har blitt presset til enda større høyder i deres nye plate Wild North West.

The Ninth Record er ikke bare en sangsamling, men et konseptalbum som er produsert sammen med en hel film. Gjennom de åtte kapitlene vil du bli tatt med på en reise dypt inn i fjellet, grensene mellom virkelighet og fantasi er uskarpe og døden til et mørkt sted hvor du bare er ett skritt bak: det ville Nordvest. Ikke bare i full skala av prosjektet, men også når det gjelder musikkvideo, kreativitet og engasjement, har Wright gjort noe helt unikt og løftet kunsten sin til en helt ny dimensjon.

Kommenterer ideen, sier grunnlegger og forbipasserende Jorl Howell Quell: “Det ville nordvesten er en konseptuell historie om livet og dets evige skygge: døden. Hendelser og mange historier har inspirert meg gjennom årene. Er dette en sann historie eller fantasi? Jeg må fortelle begge deler, noen ganger er det vanskelig å se forskjellen. ”

The Wild North West har noen av bandets hittil mest intense og intense verk, samt tunge og melodiske rockesanger. Disse påvirkningene har alltid vært en del av Wrights DNA, og denne forbindelsen er sakkarins åndelighet. Sangen “Within the Mountains” er en bemerkelsesverdig hyllest til den samme musikalske ånden. Ideer for den veien ble skrevet i 2002 av Jarrell ‘Howell’ Quail og Derje ‘Wolfer’ Bacon (Winter). Inspirert av disse ideene skrev Havel sangen og inkluderte de originale demo-keyboardsporene fra 2002, som senere ble spilt inn av Wolfer.

READ  Cassandra Jenkins, i Bloom

Wright har alltid valgt et kurs for bærekraftig evolusjon preget av tematiske markerte stadier av historisk inspirerte tekster. Dette er særlig tydelig med albumene I Creek (2007) og ‘Milork’ (2009), som begge dreide seg om ideer om Norges motstand og frigjøring under andre verdenskrig. Med sine tre følgende innspillinger kom Pitch Black Regiment tilbake til norrøne røtter i 2015 i den kritikerroste ‘Serve’.

I 2018 har nordmenn slått seg sammen med deres forrige fullengde ‘Lifehanger’ for Season of Mist, en plate som med suksess blander innslag av 70-tallsrock, 80-talls klassisk metall og norsk black metal, og Solstofrin-sangeren Audis bemerkelsesverdige gjestelolle på “Hello “.

The Wright har noe redusert suksessen ved å være et stort turband. De fire stykkene har så langt utført over 500 forestillinger i 25 land. Deres evige marsj for å erobre nye territorier har ført nordmenn til turer til Europa, Nord-Amerika, Japan og India.

Bandets parade stopper ikke i 2020, et år som vil være en katastrofe for den internasjonale musikkscenen. Wright introduserte sitt eget øl, som ble den største suksessen til Boulder brennevin ettersom de første volumene ble utsolgt umiddelbart. I stedet for å vente på å turnere igjen, inviterte de norske fansen fansen til hjemområdet sitt og holdt en enorm streamingkonsert midt i det vakre fjellandskapet i Choknefjord. Mer enn 140.000 mennesker fra mer enn 40 land besøkte arrangementet ‘Int the Mountains of Sognamet’ i juni 2020.

I 2021 vil Wright nok en gang invitere fans til deres mørke, kalde og ville univers, men trå forsiktig fra disse spøkelsesrike fjellene slik at ingen kan komme ned.

READ  Rebel Wilson provoserte 20 år med selvforakt for sitt 40 pund vekttap

Velkommen til det ville nordvesten.Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *