VREID lanserer videotrailer for kommende album og film, Wild North West

Norges Wright er satt til å slippe sitt niende Wild Northwest i full lengde 30. april via Season of Mist. Den ideologiske platen vil også inneholde en filmplott. Gjennom de åtte kapitlene reiser lytteren dypt inn i fjellene, slør grensene mellom virkelighet og fantasi og blir ført til et mørkt sted der døden bare er ett skritt bak deg: det ville nordvest.

Se den offisielle traileren nedenfor:

Vreid låtskriver og bassist Jarl Howell Quell kommenterer: «Siden februar 2020 har vi jobbet som helvete med dette nye prosjektet. Det var bare en kort pause da vi var vert for livestream fra fjellgården min i fjor. Timene vi bruker er bare gal. Skrev om vinteren / tidlig på våren, og tekstene jeg begynte å jobbe med denne konsepthistorien, og så begynte jeg og filmskaper Heward Nespe å snakke om å lage videoer til «Lifehanger» og ta ting videre inn i livestreamingen vår. Jeg kom på denne ville ideen om å lage en serie musikkvideoer., En for hver sang, og deretter blir disse laget til en film sammen. En film med et ekte album hoppet på Howard-skipet uten grenser for vanvidd hans, vi så aldri ut tilbake.

«Det viste seg å være det mest kreative eventyret jeg noensinne har jobbet med. Å skrive musikk, spille inn og mikse, skrive sanger, skrive manus til filmer, jobbe med ekte skyting og redigering og design har alt blitt komplisert. I en vridd verden, alle disse elementene påvirker hverandre og gjør kunsten vår ny. Gitt dimensjonen. Resultatet er det ville nordvesten. Det er tilgjengelig som DIY, dette er vår historie.

READ  "Jeg har ingenting... de så sikkert kortet mitt da jeg betalte på Aldi" (bilde)

«Ryggsekken vår med det ville nordvest har en hel arv, men nye opplevelser og visjoner er oppnådd. Fra det mest intense og intense har vi gjort det til en tyngre og mer melodisk verden som åpner nye dører så langt. En blanding av svart metall, dette er vårt DNA og dette er ånden til sacchametal.

«Velkommen til det ville nordvest.»

Omslaget til Wild North West ble skapt av Remy Julibe (Deformat Design).

Sporliste:

«Wild North West»
«Wolves in the Sea»
«The Morning Red»
«Shadows of Aurora»
«Guds pigger»
«Bedøvet redusert»
«I fjellet»
«Skygge»

Fra den turbulente begynnelsen har den norske metallscenen alltid vært en forløper. Mens de aksepterte den strålende black metal-historien som en del av deres musikalske arv, har mange ikoniske band nå utviklet seg i forskjellige retninger. Wright er ledende svartrullbevegelsen i Norge, og er et perfekt eksempel på det. Bandet reiste seg fra vinterens aske i 2004 etter den tragiske død av Derje «Wolfer» Bacon. Sognametal-legender har kunngjort oppgaven med å utforske nye musikalske spor som har blitt presset til enda større høyder i deres nye plate Wild North West.

The Ninth Record er ikke bare en sangsamling, men et konseptalbum som er produsert sammen med en hel film. Gjennom de åtte kapitlene vil du bli tatt med på en reise dypt inn i fjellet, grensene mellom virkelighet og fantasi er uskarpe og døden til et mørkt sted hvor du bare er ett skritt bak: det ville Nordvest. Ikke bare på prosjektets store skala, men når det gjelder musikkvideo, kreativitet og engasjement, har Wright gjort noe helt unikt og løftet kunsten sin til en helt ny dimensjon.

READ  Ring om hjelp fra God Elmeley

Kommenterer ideen, sier grunnlegger og forbipasserende Jorl Howell Quell: «Det ville nordvesten er en konseptuell historie om livet og dets evige skygge: døden. Hendelser og mange historier har inspirert meg gjennom årene. Er dette en sann historie eller fantasi? Jeg må fortelle begge deler, noen ganger er det vanskelig å se forskjellen. ”

The Wild North West har noen av bandets hittil mest intense og intense verk, samt tunge og melodiske rockesanger. Disse påvirkningene har alltid vært en del av Wrights DNA, og denne forbindelsen er sakkarins åndelighet. Sangen «Within the Mountains» er en bemerkelsesverdig hyllest til den samme musikalske ånden. Ideer for den veien ble skrevet i 2002 av Jarrell «Howell» Quail og Derje «Wolfer» Bacon (Winter). Inspirert av disse ideene skrev Havel sangen og inkluderte de originale demo-keyboardsporene fra 2002, som senere ble spilt inn av Wolfer.

Wright har alltid valgt et kurs for bærekraftig evolusjon preget av tematiske markerte stadier av historisk inspirerte tekster. Dette er spesielt tydelig med albumene «I Creek» (2007) og «Milork» (2009), som begge dreier seg om ideer om Norges motstand og frigjøring under andre verdenskrig. Med sine tre følgende innspillinger kom Pitch Black Regiment tilbake til norrøne røtter i 2015 i den kritikerroste ‘Serve’.

I 2018 har de norske slått seg sammen med sin forrige fullengde «Lifehanger» for Season of Mist, en plate som med suksess blander innslag av 70-talls rock, 80-talls klassisk metall og norsk black metal, og Solstofrin-sanger Audis bemerkelsesverdige gjestelolle på «Hello «.

The Wright har noe redusert suksessen ved å være et stort turband. De fire stykkene har så langt utført over 500 forestillinger i 25 land. Deres evige marsj for å erobre nye territorier har ført nordmenn til turer til Europa, Nord-Amerika, Japan og India.

READ  Den trettende sesongen av Beste kokk kommer, og den lover: 3 belgiere i rollebesetningen

Bandets parade stopper ikke i 2020, et år som vil være en katastrofe for den internasjonale musikkscenen. Wright introduserte sitt eget øl, som ble den største suksessen til Boulder brennevin ettersom de første volumene ble utsolgt umiddelbart. I stedet for å vente på å turnere igjen, inviterte de norske fansen fansen til hjemområdet sitt og holdt en enorm streamingkonsert midt i det vakre fjellandskapet i Choknefjord. Mer enn 140.000 mennesker fra mer enn 40 land besøkte arrangementet «Int the Mountains of Sognamet» i juni 2020.

I 2021 vil Wright nok en gang invitere fans til deres mørke, kalde og ville univers, men trå forsiktig fra disse spøkelsesrike fjellene slik at ingen kan komme ned.

Velkommen til det ville nordvesten.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *