VREIDs Wild Northwest-filmstrømming i sin helhet

Sognametal-spillere, Wright, viste sin nye film Wild North West. Se hele filmen nedenfor gratis. Hvis fans føler seg rause, er donasjoner til bandet velkomne PayPal.

https://www.youtube.com/watch?v=3BjeFZWaHdw

Bandet kunngjorde nylig at de nylig har blitt innlemmet i Norsk Nasjonalmuseum for Populærmusikk Rockheim. Bandet er en del av Rockheims Millennium Exhibition og er inkludert i norsk musikkhistorie.

Wright kunngjorde nylig sitt spennende og unike partnerskap med Socandal Football Club. Laget har vært kjent for å dyrke og dyrke ekstraordinære talenter i mange år fordi herrelaget for øyeblikket spiller i første divisjon, som er det andre laget i det norske fotballliga-systemet.

Nå hyller Sokandal Football Club bandet som førte metallet til verden med logoen til metallspillere og forfedre Wright på brystet av spilleruniformer for denne kommende sesongen.

Det er veldig uvanlig å bruke plassen til en fotballklubb til å hylle lokale helter, bryte tradisjonelle partnerskapstradisjoner, men ikke den vanlige klubben til Sokandal. Dette samarbeidet uttrykker lokal patriotisme fordi det vant to av regionens viktigste eksport – fotball og metall. I tillegg har hovedtrener og tidligere profesjonell Eric Bucke (Leeds United) spilt fotball med Thane Wright-medlemmer, noe som bringer dette samarbeidet til en full sirkel.

“Det er en veldig sjelden ære å ha logoen vår på brystet til en fotballdrakt,” roper stolthet bassist Jorle ‘Howell’ Quell stolt. “Denne fotballklubben har vært i våre hjerter siden vi vokste opp. Det var en klubb vi hadde i hele vår barndom og ungdom, det er med favorittlag, det er kjærlighet for livet.”

“Chocandal Football inkorporerer Wright i verdien og viser lidenskapen, galskapen, fryktløsheten og stoltheten som skapte denne klubben. Fantastisk å se å bli kategorisert av publikum, hjembyen, den evig tilbakestående som fortsetter å gjøre det unaturlige. Vi er så stolte av å være en del av vår barndomsvenn Sokandals legende Erics reise. Stao no Pao! ”

READ  Dronningen står overfor enda et tap da Sir Michael Oswald, den tidligere sjefen for Royal Studs, døde i en alder av 86 år

Den stolte hovedtreneren og den tidligere Leeds United-spilleren Eric Bucke legger til: “Det var utrolig morsomt å bli presentert i uniformene våre med barndomsvennene mine Jarl, Einar og Jorn og resten av gjengen i Wright., Nå gjør de det samme i sin musikk, noe som gjør oss stolte av Chocondal.

Wild North West er et konseptalbum som er produsert sammen med en full film. Inspirert av både virkelige hendelser og ren fantasi, blir lytteren tatt med i virvelvinden på en reise, nedsenket i temaer som krig, frykt, svik, tap, angst og galskap, og tankevekkende linjer som omfatter menneskets natur. Den fanger det nordiske hjertet i sentrum av lyden, og tar notater fra det tøffe terrenget i Norge, som ricochet mellom evig mørke og komforten i dagens lys.

Omslaget til det ville nordvesten ble laget av Remy Julibe (Deformat Design).

Sporliste:

“Wild North West”
“Wolves in the Sea”
“The Morning Red”
“Shadows of Aurora”
“Guds pigger”
“Bedøvet redusert”
“I fjellet”
“Skygge”

“God’s Spikes” -video:

“The Morning Red” -videoen:

“Wild North West” -video:

(Foto av Nesbo Dolly)Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *