Vuelta: Fornøyd og isbad for Evenepoel på slutten av etappe 4

Etter dusjen snakket Evenpohl med journalister. «I dag kan jeg lede min egen sprint og jeg trenger ikke bekymre meg for Alaphilip. Han kjørte også sitt eget løp, og vi ønsket å prøve å vinne etappen med ham. Bare han har ingen bein på slutten. Etter en fase hvor ting gikk veldig fort, ble det skikkelig varmt på slutten (32°C på slutten, red.anm.). Det var virkelig ingen lett dag. Vi kommer til å føle det spesielt med aspektet Merkur og Jupiter.«

«Jeg er fornøyd. Jeg kaster ikke bort tid bortsett fra noen få bonussekunder (13 Roglick, red.anm.). Følelsen min var god på den siste stigningen. En kort oppoverbakkekilometer er selvfølgelig intenst og veldig spesifikt. Det er noe jeg ikke har praktisert på lenge. Men til slutt måtte jeg bli der og ikke kaste bort tid.«

Evenboel var den første som gikk ned den nest siste stigningen 14,5 km fra mål. «Jeg var der uansett, og det tok ingen sjanser. Vi visste hvor rask og teknisk nedstigningen var, så det var best å gå videre. Når du kommer ned til rundt 100 i timen, vet du at bakdelen handler om å kjøre fort og akselerere ut av svinger. Hvis du leder nedstigningen, mister du mindre energi enn om du er 20. eller 30. På denne måten var jeg trygg. I dag er oppdraget fullført.«

READ  Formel 1 | Red Bull: 'På is' blir Verstappen skremt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *